Kripto para derecelendirme de üç önemli kriter üzerinden yapılıyor
Kripto para derecelendirme de üç önemli kriter üzerinden yapılıyor

Çin kripto para derecelendirme raporunu yayımladı: EOS yine birinci

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Çin Sanayi ve Bilgi Teknolojileri Bakanlığı, 2018 yılının Mayıs ayında başladığı aylık kripto para derecelendirme raporunun dördüncüsünü yayınladı.

Kripto para derecelendirme raporu üç kriteri baz alıyor

Çin’in Bilgi Endüstrisi Kalkınma Merkezi (CCID) tarafından yayınlanan endeks, üç faktörü değerlendirmektedir: teknolojik kapasite, uygulanabilirlik ve inovasyon. Bu üç faktöre dayanarak EOS, geçen ay toplam 145,6 puanla birinci oldu. Bu ay teknolojik kapasiteden 104,3, uygulanabilirlikten 17,6 ve inovasyondan 36,7 puan alarak 158,7 puan ile tekrar birinci oldu.

İkinci sırada, geçen ayda ikinci olan Ethereum, aldığı 139 puan ile hiçbir değişiklik olmadan stabil kaldı. Ancak üçüncü sırada oldukça ilginç bir gelişme yaşandı. Daha önce dokuzuncu olan Komodo, 111,3 puanlık bir skorla Nebulas’ı üçüncülük sırasından indirdi. Nebulas ise önceki 108,8 puanından biraz fazla puan alarak 110,6 puanla 4. oldu.

Bitcoin bu ayın en çok yükselen kripto parası oldu

Bitcoin en çok değişkenlik gösteren kripto para oldu. Lider kripto, 16. sıradan 10’uncu sıraya yükseldi ve toplamda 101,7 puan aldı.  Diğer bazı büyük kripto paralar arasında bulunan NEO 107,4 ve Stellar’da hafif bir düşüşle 106,1 puan aldı. Daha önce 7. olan Steem 9. sıraya indi ve Lisk 8’inci sırada geçtiğimiz aydan itibaren değişiklik göstermedi. Derecelendirmelerin tamamı aşağıdaki listede yer almaktadır.

Çin kripto para derecelendirme raporu
Çin kripto para derecelendirme raporu

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin