2016 yılında başlatılan ViaBTC, dünyanın beşinci büyük madencilik havuzu
2016 yılında başlatılan ViaBTC, dünyanın beşinci büyük madencilik havuzu

Çin kripto madencilik havuzu ViaBTC, ICO aracılığıyla iki saat içinde 30 milyon dolar topladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin Cash Blockchain’inde ilk kez çalıştırılan ICO olan ViaBTC, 2 saat içinde 30 milyon dolar kazanmayı başardı.

2016 yılında başlatılan ViaBTC, dünyanın beşinci büyük madencilik havuzu

Bitcoin Core geliştiricisi Matt Corallo, Bitcoin madenciliğinin giderek tekele dönüştüğünü belirterek ademi merkeziyetçiliği artıracağını düşündüğü bir madencilik havuzunu başlattı. Son zamanlarda, Çin’deki en büyük kripto para birimi madencilik havuzlarından biri olan ViaBTC, Wormhole protokolünü ve Bitcoin Cash Blockchain’ini kullanarak ilk yüksek değerli ICO’yu tamamladı.

Borsa verileri, Bitcoin Cash (BCH) Blockchain’inde gerçekleşen ICO’nun devam eden kripto ayı piyasasına rağmen 2 saatte 30 milyon dolar kazandırabileceğini ortaya koydu. Ethereum Blockchain’i, ICO’ların çoğunluğu için tercih edilen platform olmaya devam ediyor. 2016 yılında başlatılan VBTC, şu anda dünyanın beşinci büyük madencilik havuzu ve Bitcoin Blockhain’inin hash rate’ının %10’undan fazlasını oluşturmakta.

Madencilik şirketi yeni bir token olan ViaBTC Token’i (VIAT) başlattı

1 Ekim’de madencilik şirketi yeni bir token olan ViaBTC Token’i (VIAT) başlattı. Tokenin 2 milyon sabit bir kaynağı var ve 750 milyonu CoinEx VIP ve CET kullanıcıları da dahil olmak üzere toplum desteği ile dağıtılıyor. 250 milyon VIAT ortaklar tarafından paylaşılacak, geri kalanı ise madencilik ödülleri olarak bit-by-bit olarak yayınlanacak.

Cryptoglobe

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin