bitcoin cash bitmain
Bitcoin Cash, bu flaş haber sonrası yüzde 10 oranında artış gördü

Bitcoin Cash, bu flaş haber sonrası yüzde 10 oranında artış gördü

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin Cash, Bitmain‘in en büyük hissedarı ve kurucu ortağının şirketten çıkarıldığı haberi üzerine, hızlı bir yükseliş yaşadı. Micree Zhan’ın çıkışının haberi ilk olarak Primitive Ventures’dan Dovey Wan tarafından paylaşıldı. Zhan, Pekin merkezli madencilik devinde yüzde 36,5’ine sahip.

Bu e-postayı Jihan’ın bütün şirkete gönderdiği Bitmain’den aldım, bu etkileyici.

Wan, kesin olduğu söylenen iç e-postayı şu şekilde aktardı:

Micree Zhan, şirketin tüm faaliyet konumlarından el çektirildi. Kimse ondan emir almamalı veya toplantısına katılmamalı.

Maden devinin yönetimini ele geçirme mücadelesi bir süredir devam ediyor. Jihan Wu’nun eski bir Bitmain CEO’su ve şirkette yüzde 20,5 hisseye sahip olduğu söyleniyor. Jihan, şirketin resmi yasal temsilcisi olarak Zhan’ı yerine geçti.

Bitcoin Cash (BCH), bu haberle kritik direnç seviyelerini kırdı

İlginç olaylar zincirinde Bitcoin Cash, Bitmain’den gelen haberleri takiben hızlı yükseldi. Bitmain’in halka arz başvurusunun gerçekleştirilmeme sebebinin Bitcoin Cash olduğu söyleniyor. Tanınmış bir tüccar olan The Crypto Dog, Bitcoin’in Zhan’ın ayrılmasıyla çok daha iyi olacağı hatta projeyi çok yakından takip edeceğini söylüyor.

Şu an, Bitcoin Cash, kritik 300 dolar seviyesini test ettikten sonra 287 dolardan işlem görüyor. Yükseliş, sırasıyla 270 dolar ve 280 dolar direnç noktalarının kırılmasını sağladı. Bu arada, alıcıların BCH’yi 280 doların üzerinde tutması ve 300 doların üzerinde patlamaya odaklanması için iyi bir performans göstermesi çok önemli.

fxstreet


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin