Çin kripto paraları
Çin kripto paraları, Başkan Xi’nin Blockchain duyurularından sonra çift haneli kazanç sağladı

Çin Blockchain teknoloji değerlendirmesi sonuçları belli oldu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Çin Bilgi ve Endüstri Geliştirme Merkezi (CCID) en son Blockchain teknoloji değerlendirme sıralamasını açıkladı. EOS, ana ağının yayınlanmasından bu yana her ay olduğu gibi yine listenin başında yer alan kripto para oldu.

EOS teknoloji değerlendirme endeksindeki liderliğini korudu

EOS, 156.1 puanla ilk sırayı alırken değerlendirmeye giren ağlar, üç ana konuda sıralanıyor. Sıralamada temel olarak değerlendirilen özellikler ise temel teknoloji, uygulanabilirlik ve yeni bir şeyler ortaya koyma olarak tanımlanıyor. Ve EOS, bu değerlendirmede daha önce de olduğu gibi yine en yüksek puanı alan proje oldu.

Ethereum (ETH) her zamanki gibi tekrar ikinci sırada yer alırken BitShares bu kez 3. sıradaki yerini kaybedip sekizinci sıraya kadar düştü. GXChain ise üçüncü sırayı kazanan proje oldu. Ontology (ONT) ağı ilk 10’a girerek toplamı 112.6 puan ile dördüncü sırada yer aldı.

Bitcoin Blockchain teknoloji değerlendirmesinde oldukça gerilerde yer aldı

Bu dönemdeki diğer gelişmiş ağlar arasında Komodo (KMD), Waves (WAVES) ve Zcash (ZEC) de bulunuyor. Büyük pazar sınırına ve görünüşte yaygın bir şekilde benimsenmesine rağmen, Bitcoin (BTC), temel teknoloji ölçümünde nispeten düşük bir puan aldı. Bitcoin aldığı 96.1 puanla 18. Sırada kendine yer bulabildi.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin