Çılgın Bitcoin ve Ripple tahmini: XRP yüzde 4.600 sıçrayacak ve BTC fırlayacak!
Çılgın Bitcoin ve Ripple tahmini: XRP yüzde 4.600 sıçrayacak ve BTC fırlayacak!

Çılgın Bitcoin ve Ripple tahmini: XRP yüzde 4.600 sıçrayacak ve BTC fırlayacak!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bir analiste göre Ripple fiyatı haftalık grafikte yükselişli MACD geçidi oluşturduktan sonra büyük bir yükselişe geçti.

Galaxy: Ripple yüzde 170 ile 4.600 arasında herhangi bir yerde patlayacak!

Bir analiste göre, Ripple’ın XRP’si 2019 boyunca yukarı doğru önemli bir hamle yapamamasına rağmen ayı elbisesini giymek için çok erken olabilir. Galaxy isimli analiste göre geçmiş kendini tekrarlarsa, XRP fiyatı hareketli ortalama yakınsama sapma (MACD) göstergesi haftalık grafikte yükselişe geçtikten sonra büyük kazanımlar kaydedebilir.

Galaxy’e göre Ripple’nın doğal tokeni XRP, her yükselişli MACD geçişiyle yüzde 170 ile 4.600 arasında herhangi bir yerde dalgalanma gösterebilir.  Usta analist Peter Brandt da XRP’nin şu anda Bitcoin’e karşı dibe vurduğunu söyledi. Kripto kralını analiz eden Coindesk’ten Omkar Godbole ise MACD histogramının daha düşük seviyeler oluşturması gerektiğini ve BTC fiyatının 8.800 dolara fırlayacağını belirtti.

U.Today

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin