Uzman analistten XRP için çılgın tahmin: Hedef 14 dolar!
Uzman analistten XRP için çılgın tahmin: Hedef 14 dolar!

Bitcoin tahminleri tutan usta analistten çarpıcı Ripple tahmini geldi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto ticareti efsanesi Peter Brandt, Ripple’ın Bitcoin’e karşı uzun zamandır beklenen bir dibe vurduğunu söylüyor.

Usta analist: “Ripple Bitcoin’e karşı uzun zamandır beklenen bir dibe vurdu.”

2018 Ocak ayında Bitcoin’in devasa çöküşünü, öngördüğü için kripto çevrelerinde iyi tanınan Peter Brandt, üçüncü en büyük kripto para birimi için piyasa değeri ile ilgili bir geri dönüş işareti gördüğünü söylüyor. Bu tahmin Brandt’tan sürpriz bir hareket. Çünkü Brandt, aylardır XRP’de düşüşe geçti ve son zamanlarda Ripple’ın XRP’nin fiyatını manipüle ettiğine inandığını belirtti. Ağustos ayında, Brandt şöyle dedi:

Ripple, XRP’yi 0,24 doların üzerinde tutmak için pazarı manipüle edecek mi? Bu seviye ciddi bir çöküşün sinyalini veriyor ve 0,20725 kartlarda… “Manipülasyon” kelimesini kullandım çünkü tam olarak Ripple, XRP’yi piyasaya sürmesinden bu yana ne yaptığını söyledi.

Yatırımcılar Ripple’a kazan kaldırdı

Toplam XRP arzının yaklaşık %60’ına sahip olan Ripple, fiyatı etkileme gücüne sahip olmadığını öne sürüyor CNN ile yaptığı röportajda, Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, şirketin isterse dijital varlığın fiyatını değiştiremeyeceğini söyleyerek iddiasını tekrarladı. Ripple, XRP holdinglerinin bir kısmını tezgah üstü (OTC) kripto borsalarına ve diğer üçüncü şahıslara rutin olarak satıyor. XRP fiyatı uzun süredir düşüyor.

Crypto Bitlord adında bir kripto meraklısı, Ripple’ı ilk etapta XRP satışlarını durdurmaya çağıran bir dilekçe kampanyası başlattı ve daha sonra hard forka tehdit etti. Ripple, XRP satışlarından elde edilen fonların, işlerini desteklemek ve fon oluşturma kolu Xpring aracılığıyla Blockchain girişimlerine yatırım yapmak için kullanıldığını söyledi.

Bailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin