Ripple’ın XRP satışları yıllarca devam edebilir: İyi mi kötü mü?
Ripple’ın XRP satışları yıllarca devam edebilir: İyi mi kötü mü?

Çığır açan Ripple (XRP) platformu: XRParrot

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kullanıcıların inanılmaz derecede düşük ücretlerle ve kripto para borsası olmaksızın Ripple (XRP) tokenini fiata dönüştürmesi için tasarlanan benzersiz bir platform XRParrot lansman için hazırlanıyor.

XRParrot beta sürümü ile kullanımda

Bağımsız XRP programcısı Wietse Wind, XRParrot’ın yalnızca davetkar bir beta sürümünü kullanıma sundu. Platform son derece basit: XRP cüzdan adresinizi girin ve platformun belirlenen banka hesabına dönüştürmek istediğiniz parayı bağlayın. Fiat daha sonra sağlanan cüzdan adresine yatırılan XRP’yi dönüştürülür.

Beta kullanıcıları, tüm işlemin sadece bir euroluk bir ücret karşılığında kısa sürede tamamlandığını bildiriyor. Platformun geniş çaplı bir şekilde piyasaya sürülmesi ya da platformun ABD gibi ülkelerdeki sıkı yasalara nasıl uyum sağlayacağı veya lisansa sahip olup olamayacağı konusunda herhangi bir bilgi yok. Son derece aktif geliştirici topluluğu, popüler XRP Tip Bot’unu, Coil kripto bağış platformuna entegre ediyor. Ayrıca  botu Amazon Alexa’ya getirmek için bir projeyi destekliyorlar.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin