Yatırımcılar Bitcoin’e güveniyor: BTC hedefi 15-20k
Yatırımcılar Bitcoin’e güveniyor: BTC hedefi 15-20k

Christopher Matta: “Bitcoin boğa piyasasına giriyor ve 15.000 doları görecek!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Goldman Sachs’ın yatırım yönetimi bölümü eski başkan yardımcısı olan Christopher Matta, uzun zamandır düşüş gösteren Bitcoin’in bu yıl 15 bin dolara ulaşabileceğine inanıyor.

Christopher Matta: “Bitcoin uzun vadeli bir yatırım aracı.”

Şimdi Crescent Crypto Asset Management’ın kurucu ortağı olan Matta, Haziran ayında en muhafazakâr yatırımcı için bile kripto paralardaki riske göre ayarlanmış getirilerin volatiliteye rağmen diğer varlık sınıflarına kıyasla daha iyi olduklarını söyledi.

Matta’nın bu açıklamalarından beri, Bitcoin’in fiyatı yüzde 7 oranında düştü. Fakat Matta hala Bitcoin’in boğa piyasasına doğru ilerlediğini ve Bitcoin’in uzun vadeli bir yatırım olarak düşünülmesi gerektiğini belirterek insanlara sakin kalmalarını tavsiye ediyor.

“Son altı ayda yükseliş eğilimi değişmedi.”

Perşembe günü yaptığı açıklamada  Matta, çok sık kısa vadeli volatiliteler görüldüğünü söyledi ve lider kripto paraya insanların iki ila beş yıllığına yatırım yapmaları tavsiye ediyor. Matta, açıklamalarına şunları ekliyor:

Son altı ayda yükseliş eğilimi değişmedi. Düzenleyiciler devreye girmeye başladılar. Daha akıllı düzenlemelerin iyi olabileceğini düşünüyoruz. Uzun vadede yükseleceğine inanıyorsanız 6 bin dolar seviyesi iyi bir giriş noktası.

“Kurumsal yatırımcılar piyasaya girecek.”

Bitcoin vadeli işlemlerinin piyasaya sürülmesinin Bitcoin’in volatilitesini etkileyip etkilemediği sorulduğunda Matta, volatilitenin yüksek bir seviyede devam ettiğini, vadeli işlemlerin volatiliteyi etkileyip etkilemediğini belirlemenin zor olduğunu söyledi.

Matta ayrıca düşüşün daha önce de gerçekleştiğini belirtti. Matta, uzun vadede altyapının inşa edilmeye devam edeceğini bunun da perakende yatırımcılarının yanı sıra kurumsal yatırımcıların piyasaya girmelerini teşvik edeceğini ifade etti. Aynı zamanda gelecekte, ETF gibi ürünlerin varlık sınıfına erişimi artıracağını da söyledi.

Finance.yahoo

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin