Christopher Matta: ‘‘20 altkoin tutmak Bitcoin tutmaktan daha güvenli!’’
Christopher Matta: ‘‘20 altkoin tutmak Bitcoin tutmaktan daha güvenli!’’

Christopher Matta: ‘‘20 altkoin tutmak Bitcoin tutmaktan daha güvenli!’’

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Crescent Crypto Asset Management’ın kurucu ortağı ve Goldman Sachs’ın yatırım yönetimi bölümünün eski başkan yardımcısı Christopher Matta, Bitcoin yerine çeşitli altkoinleri tutmanın daha güvenli olduğunu iddia ediyor.

Christopher Matta: ‘‘20 altkoin tutmak Bitcoin tutmaktan daha güvenli!’’

Christopher Matta verdiği bir röportajda, çeşitliliği olan bir portföyün nasıl faydalı olacağı konusunda açıklamalar yaptı. Matta, birçok altkoinin Bitcoin’e olan fiyat bağını kabul ederken, değişen derecelerde korelasyon olduğunu söylüyor. Altkoinlerin çeşitliliğinin nasıl seçilmesi gerektiği, piyasa değerine dayalı olup olmadığı ve zamanla değişip değişmeyeceği konusunda Matta, aniden değerleri yükselen kripto paraların kendilerini gerçek yatırımlar olarak kanıtlamaları için kendi konumlarını korumaları gerektiklerini vurguluyor. Matta konuya yönelik açıklamalarına şunları ekledi:

Bitcoin’e yatırım yapmaktansa 20 farklı altkoine yatırım yapmak daha iyi gibi. Bu durumda, daha mutlak ve risk ayarlı geri dönüşler elde edebilirsiniz.

Eski analist bir endeks fonu başlattı

Eski analist, bu yılın Ocak ayında Crescent Crypto şirketi aracılığıyla bir endeks fonu başlattı. Fon, 200.000 doların üzerindeki yatırımcıları hedefliyor. Cresent Crypto Asset Management’ın ana portföy stokları; Bitcoin, Ethereum, Ripple ve Bitcoin Cash’den oluşuyor. Matta’ya göre likidite yatırım için bir kripto para seçerken dikkate alınması gereken bir başka önemli değişken. Matta, şu anda piyasanın oldukça değişken olmasına rağmen, riske göre ayarlanmış getirinin diğer varlık sınıflarına göre çok daha iyi olduğunu belirtiyor. Matta aynı zamanda, bu yöntemle 5 yıl içinde yatırımın 10 katına ulaşabileceğini iddia ediyor.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin