16 Ekim Ripple (XRP) ve Ontology (ONT) fiyat analizi: Beklenen yön neresi?
16 Ekim Ripple (XRP) ve Ontology (ONT) fiyat analizi: Beklenen yön neresi?

Christine Lagarde, Ripple’ı pompalayabilir! Ancak analistler bu seviyeye dikkat çekiyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link
  • Ripple (XRP) yüzde 15’den fazla düştü.
  • SWIFT ve rakip platformlar Ripple’ın rakipleri değil.

Christine Lagarde, Mario Draghi’den Avrupa Merkez Bankası (ECB) başkanlığı görevini devralabilir. Analistlere ve Ripple hakkındaki önceki yorumlarına göre, bu XRP için yükseliş getirecek bir olay. Ancak, bu 24 saat içinde yüzde 15 oranında fazla düşen XRP’yi desteklemek için yeterli değil.

Christine Lagarde, Ripple fiyatını pompalayabilir

Sözde XRP Ordusu, Ripple ve XRP’nin vahşi korunmasından dolayı bilinir. Üçüncü en likit varlığa güçleriyle destek olurken, sorularının amacı veya geçerliliği ne olursa olsun eleştirmenleri yıkarlar.  Çabalarını Binance’de XRP’yi temel para birimi yapmak. Sonuçta, topluluğun açık desteği, projenin tekerleğini yuvarlayan, moralini dolduran dişlidir. Son dönemde topluluğun, XRP’ye yönelik desteği de artıyor. Asıl Ripple’ın hedefi, küresel bir ödeme çözüm platformu olarak genişlemek. Buna rağmen, Küresel Bankacılık Başkanı Marjan Delatinne’ye göre, hedefleri SWIFT ve diğer rakip platformlarla rekabet etmek değil, onları tamamlamaktır. Halen odak noktası Christine Lagarde’dir. 

IMF’nin Başkanı olarak görev yapan bir politikacı olan Christine Lagarde kripto para birimlerine açık ve ilginç bir şekilde Ripple’a meraklı. Bankaların ve finansal kurumların rekabetçi kalmak için kripto alanına adapte olmaları gerektiği konusunda ısrar ediyor, görüşü kripto para birimlerini genel olarak destekliyor. Avrupa Merkez Bankası (ECB) Başkanı Mario Draghi’nin kriptolara karşı görüşü sert olmasına rağmen, Lagarde Avrupa’nın düzenleyici görüşünü değiştirebilir.

Şamdan düzenlemesi

Yazma sırasında XRP, serbest düşme eğilimi gösteriyor. Şimdi günde yüzde 15 oranında fazla büyük bir düşüşle, fiyat 40 sentlik ana destek seviyesinin altına işlem görüyor. Bu hızda ve şu andaki düşüş nedeniyle bir panik satımı olduğu varsayılırsa, önceki XRP/USD ticaret planlarını geçersiz kılarak fiyatlar düşebilir ve XRP 34 sentin altında kapanabilir. 

Önceki tahminler nedeniyle, yatırımcılar temkinli bir şekilde iyimser olurken tarafsız bir duruş sergiliyor. Buna rağmen, 34 sentlik herhangi bir kırılma, analistlere göre bu ticaret planının yükseliş görünümünü geçersiz kılıyor, çünkü ayılar fiyatları 30 sente düşürebilir ve XRP 2019 yılının ilk çeyreğinde ana destek seviyesini yeniden test edebilir.

Teknik göstergeler

Ticaret hacimlerinde 27 Haziran’daki zararları doğrulayan keskin bir artış var. 11 milyondan 35 milyonun üzerinde katılımın artması bir zayıflık işareti olarak görünüyor. Bu nedenle, XRP’nin 2019’un birinci çeyreğindeki desteğini yeniden test ederek 30 sente düşmesi olası.

Newsbtc

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin