featured

Chiliz (CHZ) akıllı sözleşme güncellemeleri ve fiyat analizi: Yatırımcıların gözü yükseltmelerde

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki öncü spor blockchain platformu olan Chiliz (CHZ), akıllı sözleşmelerinde yapılacak yükseltmelerle bir kez daha dalga yaratmaya hazırlanıyor.

Yakın tarihli bir tweet’te Chiliz, akıllı sözleşmelerinin işlevselliğini artırma planlarını açıkladı. Böylece, şirketin kullanıcıları için sorunsuz ve verimli bir deneyim sağlama konusundaki kararlılığını bir kez daha vurguladı.

Chiliz, spor hayranları ve favori takımları arasındaki uçurumu kapatmak için blockchain teknolojisini kullanarak spor ve eğlence endüstrisinde öncü olmuştur.

Platformun yenilikçi yaklaşımı, taraftarların seçtikleri takımlarla taraftar token’ları aracılığıyla etkileşim kurmasına, özel içeriklere ve ödüllere erişmesine ve hatta token tabanlı oylama sistemleri aracılığıyla belirli takım kararlarını etkilemesine olanak tanır.

Platform bu iyileştirmeler için hazırlanırken herkesin aklındaki soru, bu yükseltmelerin Chiliz’in yerel kripto para birimi olan CHZ’nin fiyatını artırmada bir rol oynayıp oynamayacağıdır.

Chiliz için ufuktaki yükseltmeler

Yaklaşan yükseltmelerin ilki, fabrika sözleşmelerinin dağıtımını kolaylaştırmaya odaklanıyor. Verimliliği artırmak amacıyla Chiliz, bu tür sözleşmelerin konuşlandırıcı olarak beyaz listeye alınmasına gerek kalmadan devreye alınmasını sağlamayı planlıyor.

Bu hamlenin, fabrika sözleşmesinin hâlâ beyaz listedeki bir dağıtımcı tarafından başlatılmasını sağlayarak bir güvenlik düzeyini korurken süreci basitleştirmesi bekleniyor. Chiliz, sözleşme dağıtım sürecindeki sürtüşmeleri azaltarak kullanıcı deneyimini geliştirmeyi ve daha geniş bir katılımcı yelpazesini çekmeyi hedefliyor.

İkinci yükseltme ise staking havuzu sözleşmesi geliştirmeleri etrafında dönüyor. Chiliz, doğrulayıcılar için gösterilen oylama gücünün artırılması ve devredilen miktarların hesaplanması ile ilgili konuları ele almayı amaçlamaktadır.

Chiliz CHZ

Chiliz ekibi yükseltme sırasında devredilen ve devredilmeyen özellikler için geçici bir kapalı kalma süresinin gerekli olacağını belirtti. Bu, kullanıcıları biraz rahatsız etse de, iyileştirmelerin daha doğru ve şeffaf bir staking deneyimi sunması bekleniyor.

CHZ fiyatına etkisi ne olacak?

Chiliz meraklıları bu yükseltmeleri heyecanla beklerken, CHZ’nin fiyatı üzerindeki etkisi ilgi konusu olmaya devam ediyor. CHZ tüm zaman dilimlerinde kırmızı renkte ve bu yazının yazıldığı sırada 0,074903 dolar civarında işlem görüyor.

Son 24 saat  %1,2 oranında değer kaybeden CHZ, haftalık grafikte ise %1,5’lik bir düşüş ile işlem görüyor. Bu dalgalanmalar, kripto para birimi piyasasının doğal oynaklığının altını çiziyor.

Yükseltmeler ve fiyat hareketleri arasındaki doğrudan ilişki kurmak oldukça karmaşıktır. Ancak Chiliz’in akıllı sözleşmelerinde beklenen iyileştirmeler, yatırımcının platformun gelecekteki beklentilerine olan güvenini artırabilir.

NewsBTC


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin