Bitcoin ve kripto paraların geleceği için ayı piyasası önemli rol oynuyor
Bitcoin ve kripto paraların geleceği için ayı piyasası önemli rol oynuyor

Sektörün ünlü simalarından Charlie Shrem, Bitcoin ve kripto paraların geleceği hakkında konuştu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin savunucusu ve Bitcoin Vakfı’nın eski başkanı Charlie Shrem, Bitcoin ve kripto paraların geleceği ile pazarın durumu hakkındaki düşüncelerini içeren bir röportaj verdi.

“Bitcoin ve kripto paraların geleceği için ayı piyasası önemli rol oynuyor.”

Charlie Shrem, 2014 yılında yasalara aykırı kurulan lisanssız büyük Bitcoin borsasının kapatılmasından sonra, yakın zamanda bir kripto para projesi olan Crypto.IQ’yu kurdu. Yeni kurulan şirkette, araştırma ve kripto para raporları, yatırımcılarla doğrudan erişim ve dijital para fiyatlarına ilişkin metin uyarıları gibi kripto odaklı yatırım kaynakları sunuluyor. Charlie Shrem röportaja şu şekilde başlıyor:

Bitcoin yükselecek ve ETF, SEC tarafından en geç 2019’da onaylanacak.

Daha sonra Shrem, yeni yatırımcılara fiyat volatilitesinden zarar görmemeleri için en az beş yıl boyunca kripto varlıklarını ellerinde tutmalarını şu şekilde tavsiye ediyor:

İnsanlara her zaman kripto paralara yatırım yapmalarını söyledim. Kaybetmeyi göze alacağınız kadar para yatırın. Örneğin 500 dolarlık bir kripto sepeti oluşturun ve sonra sadece keyfini çıkarın.

“Mevcut kripto paraların bir çoğu zaman içinde ölmeye mahkum!”

1.800’ün üzerinde olan mevcut kripto paraların bir çoğu zaman içinde ölmeye mahkum. Shrem, kripto para biriminin çok sayıda farklı proje nedeniyle daha rekabetçi hale geldiğini belirtiyor. Shrem’e göre ayı piyasası döngüleri, gerçek dünya değeri olmayan projeleri sarsmak için gerekli. Ayrıca kripto projelerinin devasa çoğalması, insanların daha fazla alanda kripto para birimi ekonomisinin bir parçası haline gelmesine de olanak sağlıyor.

Bitcoinist

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin