Bitcoin zengini ikizlerden sürpriz Ethereum itirafı!
Bitcoin zengini ikizlerden sürpriz Ethereum itirafı!

Charlie Shrem, 2012 yılında Winklevoss kardeşlerden 5.000 BTC çaldı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

New York Times’ın haberine göre Bitcoin Vakfı’nın kurucu üyelerinden Charlie Shrem, Winklevoss kardeşlerden 2012 yılında 5.000 Bitcoin (yaklaşık 32 milyon dolar değerinde) çalmakla suçlanıyor.

Shrem, Winklevoss kardeşlerden çaldığı para ile lüks bir hayat yaşıyor

28 yaşındaki Bitcoin yatırımcısı Florida’da iki Maserati, iki Powerboats, 2 milyon dolarlık bir ev ve birkaç küçük mülk satın aldı. 2015 yılında Shrem’in, insanların internette uyuşturucu satın almak için BTC’ye dolar göndermesine yardım etmekten suçlandığı iddia edildi.

İkizler, Shrem’in 2012’den beri borçlu olduğu Bitcoin’i harcadığından şüphe ediyor ki söz konusunu BTC bugünün parasıyla 32 milyon dolar değerinde.

Mahkeme belgelerine göre daha önceki duruşmalara başkanlık eden hakim, Shrem’in bazı varlıklarını dondurmayı kabul etti.

Shrem’in avukatı Brian Klein yaptığı açıklamada şöyle söyledi:

Dava, altı yıl önce Charlie’nin binlerce Bitcoin’i kötüye kullandığını iddia ediyor. Charlie kuvvetli bir şekilde kendini savunmayı ve adını hızlı bir şekilde temizlemeyi planlıyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin