featured
Digibyte (DGB), artık Bitfinex’te işleme açık

Bitfinex, Digibyte (DGB) parasını listeliyor: DGB, 45 dakikada yüzde 10 arttı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Digibyte (DGB), sağlık sektörünü dönüştürecek önemli bir Blockchain projelerinden biri. Önde gelen kripto para borsası Bitfinex, bugün Digibyte’ı platformunda listelediğini duyurdu.

Digibyte (DGB), artık Bitfinex’te işleme açık

Digibyte, bugün piyasadaki en güçlü kriptolardan biri olarak kabul ediliyor. Bu kripto para birimi artık Bitfinex Borsası’nda işleme açık. Bitfinex, resmi internet sitesi aracılığıyla konuya yönelik şu açıklamayı yapıyor:

Biz DigiByte’ı listelemekten dolayı mutluyuz. DGB’nin BTC ve USD çiftlerine karşı ticareti, marj pazarlarının da liquid ticaret piyasasının gelişmesiyle birlikte piyasaya sunulması mümkün olacak. DigiByte, dijital ödemeler ve merkezi olmayan uygulamalar için siber güvenlik odaklı bir küresel Blockchain sistemi. DigiByte Blockchain, inovasyon ve esnekliğin benzersiz bir birleşimi ile güvenli ve merkezi olmayan bir dijital geleceğin gelişimine yönelik.

DigiByte (DGB) fiyat grafiği
DigiByte (DGB) fiyat grafiği

Digibyte (DGB) fiyatında son durum

Bitfinex’in listeleme haberi sonrasında kripto para aniden yükseldi. Digibyte yaklaşık 45 dakika içerisinde %10 değer kazandı. Digibyte yazım sırasında, %6,2 oranında artışla 0,022 dolardan işlem görüyor. Kripto para şu anda 244,6 milyon dolarlık piyasa değeriyle 37. sırada yer alıyor.

Bitfinex

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin