Charlie Lee ile TokenPay CEO'su, Lisk ortaklığını açıkladı
Charlie Lee ile TokenPay CEO'su, Lisk ortaklığını açıkladı

Charlie Lee ile TokenPay CEO’su, Lisk ortaklığını açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

TokenPay CEO’su Derek Capo, Litecoin kurucusu Charlie Lee ile bir YouTube canlı yayını düzenlediler ve Lisk projesi için bazı önemli haberleri açıkladılar.

Lisk, WEG Bank ile çalışacak

Canlı yayın ortaklık güncellemelerine odaklandı ve yaklaşık 48. dakikasında Capo, Lisk projesinin WEG Bank ile çalıştığını şu şekilde açıkladı:

Bakalım, evet, banka güncellemesine girmek istiyorum. Bu yüzden şu anda bankanın kendi sistemlerindeki şirketler için yeniliği test ediyor olduğunu düşünüyorum. Şu anda birlikte çalıştıkları şirket aslında ilk kurumsal hesaba sahip olan Lisk. Daha sonra da Litecoin ile çalışacaklar. Beklenenden biraz daha uzun sürdü, çünkü bildiğiniz gibi, hükümete açık bir şekilde tüm bunlar sunulmuştu.

Bu ortaklık, WEG Bank ve 800 banka ağının Lisk’in kripto ile bütünleşmesi için teknolojisinden yararlanmasını sağlayacak.

TokenPay ve Litecoin WEG Bank’a yatırım yaptılar

2018’in ortalarında, WEG Bank ve TokenPay, %80,1 daha fazla satın alma seçeneğiyle TokenPay’e devredilebileceği bir anlaşma imzaladılar. Banka, TokenPay’in temin edebileceği yeni fintech çözümlerini denemek istedi ve aynı zamanda asıl gayrimenkul müşterilerine hizmet etti.

Bunu takiben TokenPay ve Litecoin, WEG Bank’ın ortak mülkiyetine sahip olmayı kabul etti. Ortakların birincisi, pazarlama ve büyüme tarafına odaklanırken, ikincisi Blockchain sistemleri oluşturacaktı.

Lisk, geliştiricilerin ve şirketlerin, JavaScript kullanarak Blockchain sistemlerini kolayca oluşturmalarına yardımcı olan bir platformdur. Şirketlere yeni sisteme geçmeleri konusunda yardımcı olur ve esneklik için DApp’ların kolayca yerleştirilmesini sağlar.

Dolayısıyla, Lisk kullanan WEG gibi daha küçük bir banka, her iki taraf için de olumlu bir anlam ifade edebilir. Biri için talep ve benimseme, diğeri için ise büyüme ve daha fazla verimlilik. Bu haber topluluk tarafından ilgiyle karşılandı. Lisk %15 değer artışı yaşayarak 1.64 dolara kadar çıktı.

Lisk (LSK) günlük fiyat grafiği
Lisk (LSK) günlük fiyat grafiği

İnvestinblockchain

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin