Litecoin’de halving tamamlandı! Peki şimdi yatırımcı ve madencileri neler bekliyor?
Litecoin’de halving tamamlandı! Peki şimdi yatırımcı ve madencileri neler bekliyor?

Charlie Lee, halving’ten umudunu kesti: “Litecoin Ağustos ayında düşebilir.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto pazarları, son birkaç gündür bir dalgalanma yaşıyor ve Bitcoin, 13.500 dolardan hızlı bir şekilde geri dönmeden önce 13.800 doları geçiyor. Bununla birlikte, bazı altcoinler Bitcoin’in yukarı yönlü momentumundan yararlanırken, Litecoin büyük ölçüde eksiye düşüyor. Şimdi, Charlie Lee’ye göre, Ağustos ayı çok daha kötü olabilir.

Litecoin halving

Lee’ye göre, Litecoin’in yaklaşmakta olan halving’i, Litecoin piyasasını tökezleyerek aşağı doğru ivme kazandırabilir. Litecoin madencileri şu anda mayınlı her blok için 25 LTC kazanıyor. Yarı yarıya gerçekleştiğinde bu miktar 12.5’e düşecek, bu da daha ucuz madencilik ekipmanı kullananlar için karsızlık anlamına gelir. Sonuç olarak, bütün şebekeyi geçici olarak yavaşlatacak olan madencilikten tamamen vazgeçilebilir.

Ek olarak, Lee, birçok LTC yatırımcının fiyat artışı beklediğini ve bunun sonucunda “kendi kendine yeten bir kehanet” olduğunu belirtti. Bazı analistler, müteakip fiyat hareketlerin Litecoin’i 50 doların altına düşürebilecek dramatik bir geri çekilmeye neden olabileceğini söylüyor. Yazım sırasında, Litecoin 24 saat içinde %3,75 düşüşle 103,98 dolar seviyesinde işlem görüyor.

Zycrypto’nun bildirdiği gibi, Litecoin 90 doların altına düşerse büyük bir satış baskısı ile sonuçlanabilir. Bununla birlikte, Litecoin’in Ağustos ayında gerçekleştireceği halving’in etkileri spekülatif olmaya devam ediyor.

Zycrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin