Üst düzey analist Mati Greenspan: “Bitcoin 250 bin dolara yükselecek.”
Üst düzey analist Mati Greenspan: “Bitcoin 250 bin dolara yükselecek.”

Üst düzey analist Mati Greenspan: “Bitcoin 250 bin dolara yükselecek.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Chepicap, eToro’nun üst düzey pazar analisti Mati Greenspan ile bir röportaj gerçekleştirdi. Mati Greenspan, bu röportajda Bitcoin’in gelecek yıl içinde 250 bin dolara nasıl ulaşabileceğini anlattı.

Mati Greenspan: “Bitcoin gelecek yıl içinde 250 bin dolara ulaşacak!”

Bitcoin (BTC) 13 bin doların üzerinde etkileyici bir kırılma yaptıktan sonra, yaklaşık 11.750 dolar civarında seyrediyor. Greenspan 13 bin doların potansiyel olarak sadece bir başlangıç olduğunu ve analist %200 parabolik ilerlemesinden elde edilen yakıt ile Bitcoin’e “büyümek için daha fazla yer” verdi. Ancak, dört rakama geri dönüş açısından, analist hiçbir şeyi göz ardı etmiyor:

Genel olarak, Bitcoin ve kriptolar çok yüksek riskli bir varlık sınıfıdır ve herhangi bir kripto paranın sıfıra gitme potansiyeli olduğunu her zaman bilmemiz gerekir.

Analist: “Şimdi BTC tekrar ısınıyor.”

Bitcoin’in şu anki döngüsü, çoğu analistin konuşmasının sıcak bir konusu oldu, özellikle 2017 boğa koşusunda ikinci sırada yer alan fraktallarla belirgin bir korelasyon ortaya çıktı. Şu anda Greenspan’a göre, BTC bu fiyat geçmişini bir T ile takip ediyor gibi görünüyor.

Zaten birkaç kez Bitcoin çok kısa bir sürede onlarca yüzde binlerce, hatta daha da fazla kazandığımızı gördüğümüz parabolik koşulara gitti… O zaman devasa geri çekilmeleri gördük… 2018 boyunca kripto kışı gördük ve şimdi BTC tekrar ısınıyor… Bu sabah olduğu gibi bu yüksekleri tekrar test etmek için yükseliyor.

Mati Greenspan: “Ana akım hala kriptoya ışık tutabilir.”

Şimdiye kadar 2019’da Bitcoin önceki seviyelerine doğru geri dönmesine rağmen, ana akım medya manzaralarını Facebook’un yeni kripto para birimi olan Libra’ya kaydırdı. Ancak analiste göre, ana akım hala kriptoya ışık tutabilir:

Şimdiye kadar gördüğümüz her şey önceki döngülerle uyumlu, döngünün başında genellikle kriptoya aşina olan insanlar tarafından yönlendiriliyor… ve ardından medyanın ilgisi yavaş yavaş Bitcoin’de toplanma eğiliminde…

Greenspan, medyanın dikkatinde bir artışın fiyat artışına yol açıp açmayacağına gelince, “çok mümkün” olduğunu belirtti.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin