Litecoin kurucusu Charlie Lee
Charlie Lee'den 2019 yılı için bazı kripto paralar hakkında çarpıcı iddialar

Charlie Lee’den 2019 yılı için bazı kripto paralar hakkında çarpıcı iddialar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Litecoin kurucusu Charlie Lee kısa süre önce Bloomberg’e kripto paraların durumu ve kendi faaliyetleri hakkında açıklamalarda bulundu. Lee’ye göre, kriptoların sadece az bir miktarı eninde sonunda para olarak kullanılacak ve bazı coinlerin öldüğünü göreceğiz.

Litecoin kurucusu ekosistemde çok fazla işe yaramaz coin olduğunu düşünüyor

Lee, kripto ekosisteminde kesinlikle hiç bir zaman işe yaramayacak kripto paraların ve dolandırıcılık faaliyetlerin çokluğundan yakınarak bu oluşumların zamanla azalacağını iddia etti. Charlie Lee şu anda daha küçük işlemlerde BTC’ye göre daha hızlı ve verimli bir alternatif olan Litecoin’in benimsenmesine odaklanmış durumda. Lee aynı zamanda belirli bir adaptasyona ulaşmanın kripto ekosistemindeki çoğu görüş gibi gelecekte başarılı olmanın tek yolu olarak görüyor. Bu arada Litecoin, kripto ile ilişkili olarak çıkarılan tayvanlı akıllı telefon devi HTC ile çalışıyor.

Charlie Lee portföyündeki tüm LTC’leri satma konusunda eleştirilmişti

Lee, bu yıl LTC’nin neredeyse tüm varlıklarını satma kararı nedeniyle bazı eleştirilerin odak noktası oldu. Bunu açık bir dille çıkar çatışmasından kaçınmak için yaptığını dile getirse de satış işleminden kısa bir süre sonra LTC fiyatlarının hızla düşmesi birçok insanın şüphelerinin artmasına neden oldu.

Lee, insanların para kaybettiklerinde birilerini suçlama eğilimleri olduğunu söylerken bir nedenden ötürü içeriden bilgi almak ile suçlandığını söyledi. Bunun saçmalık olduğunu dile getiren Charlie, portföyündeki tüm LTC’leri sattığında herkesin büyük bir yükseliş beklentisi içinde olduğunu hatırlattı.

Lee ise bu eylemin yatırımcıların güvenlerini kesinlikle etkilediğini kabul ediyor.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin