Charles Hoskinson, Metaverse hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu!
Charles Hoskinson, Metaverse hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu!

Charles Hoskinson, Metaverse hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano’nun kurucusu Charles Hoskinson, büyüyen bir endüstri olan metaverse hakkındaki görüşlerini paylaştı. Metaverse bir süredir piyasada ve özellikle kullanıcılar arasında giderek artan bir popülerlik kazandı. Kripto evren ile kesişmesi kaçınılmaz görünüyordu ve bu, içlerinde kripto bulunan metaverse projeleri çözülmeye başladığında doğru olduğu kanıtlandı.

Facebook’un isim değişikliğinin duyurulması da dikkat çekti. Facebook, yaklaşmakta olan metaverse lansmanı beklentisiyle adını Meta olarak değiştirdiğini duyurduğunda, alan patlamış gibi görünüyordu. MANA ve SAND gibi metaverse ile ilgili tokenler astronomik olarak artış gösterdi.

Bu yeni keşfedilen popülerlikle birlikte, kripto para birimleriyle ilgili olarak metaverse geleceği hakkında tartışmalar sürdürülüyor ve görünüşe göre Hoskinson’ın büyük umutları var.

Charles Hoskinson: “Metaverse daha da büyüyecek”

Charles Hoskinson, Salı günü kripto alanının geleceği hakkında açıklamalarda bulundu. Kurucu Tony Edwards, bazı önemli konularda düşüncelerini alma fırsatından yararlandı. Bu konulardan biri metaverse idi.

Hoskinson, metaverse için yükseliş eğilimini dile getirdi. İlk olarak, Cardano’nun kurucusu metaverse’nin aslında gerçek bir şey olduğunu ifade etti. Bu, gerçek olmadığı söylenen sanal gerçeklik gibi şeyler hakkındaki yorumlara cevap gibiydi. Zaman geçtikçe, daha “gerçek” bir deneyim sağlayacak daha fazla teknolojinin tanıtılması bekleniyor.

Charles Haskinson şunları söyledi:

Metaverse’ler gerçekten harika; onlar gerçek bir şey ve sanal değil. Dijital olanı fizikselleştirirken ve fiziksel olanı dijitalleştirirken, temel olarak bir güven modeli ortaya koymak için kriptoya ihtiyacınız var. Ayrıca, önümüzdeki beş-on yıl içinde kripto para birimleri için çok büyük nir ürün kategorisi olacağını düşünüyorum.

Haskinson’un bahsettiği gibi, zamanla metaverse tabanındaki gelişimin onu fiziksel dünya gibi hissettirmesi bekleniyor. Hoskinson, yapay zeka ve anlam bilimdeki ilerlemelerin Web 3.0’ın üzerinde metaverse deposu olan dikey bir katman olduğunu söyledi.

Bir restoran gibi bir binaya baktığınızda, AR gözlüğünüzde size saat kaçta açıldığını, saat kaçta kapandığını göstermesi gibi fiziksel dünyanın dijital niteliklerini kaplayabilir veya tamamen dijital dünyaya gidebilirsiniz.

Son olarak Haskinson, metaverse’ler için bir kontrol katmanı gerektiğinden kriptonun alan için önemli olduğunu ekledi.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin