Polkadot, sosyal piyasa hakimiyeti 2 ayın zirvesinde! İşte detaylar
Polkadot, sosyal piyasa hakimiyeti 2 ayın zirvesinde! İşte detaylar

Polkadot, sosyal piyasa hakimiyeti 2 ayın zirvesinde! İşte detaylar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Birçok altcoin fiyatı düşüş yaşarken Polkadot (DOT) önemli bir artışla dikkat çekiyor. Santiment tarafından elde edilen verilere göre ilk 100 kripto paranın yer aldığı görüşmelerin %17’si DOT ile ilgili olduğu tespit edildi. Tokene ayrılan tartışma oranını iki ayın en yüksek seviyesine çıktığını söylemekte fayda var. Önde gelen kripto veri platformuna göre:

“Pek çok altcoin düşerken, Polkadot dikkatleri üzerine çeken bir varlık oldu. En iyi 100 kripto varlığıyla ilgili tartışmaların %17’si DOT’u tartışıyor.”

Polkadot sosyal hakimiyeti. Kaynak: Santiment

Polkadot (DOT) büyümeye devam ediyor

Polkadot blockchaini için merakla beklenen parachain müzayedeleri sayesinde, ağın yerel tokeni DOT, 4 Kasım tarihinde tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 54,86 dolar oldu.

Ayrıca, kripto borsa yatırım fonları (ETF’ler) Ekim ayında Avrupa borsada işlem gören ürünleri (ETP’ler) ve özellikle Temmuz ayında tanıtılan SEBA Polkadot ETC (SDOT) ilk sırada yer aldı. Ekim ayında dijital varlığa ilgi oldukça fazla arttı ve en iyi 20 ETP listesi arasında yerini aldı.

En iyi 20 ETP listesi.

Polkadot’un blockchaini birlikte çalışabilirlik standartlarını sağlayan yerel tokeni 2016 yılında yaratıldı. Tokenin değeri, Kasım 2020 tarihinde 5,88 dolar fiyatında yer alırken yazım sırasında 42,20 dolar seviyesinde yer alıyor.

Analistler seviyelerin sabit kalması durumunda DOT’un fiyatının 75 dolara ulaşabileceğine inanıyor. Merkezi olmayan finansta birlikte çalışabilirlik zorluğuna bir çözüm sunan Polkadot, diğer birçok altcoin karşısında öne çıkıyor.

Önde gelen kripto ticareti analisti Michael van de Poppe şunları söyledi:

“Önemli seviyeler tutulursa DOT 75 dolara doğru devam edebilir.”

Piyasanın yaşadığı çöküşe rağmen DOT fiyatı hâlâ bu bölgede yer alıyor. Polkadot, saniyede 1.000 işlem (TPS) işleme kapasitesine sahip. Ağ tam kapasiteye çıktığı zaman  ve tam olarak 1.000.000 TPS’den fazla işlem gerçekleştirebiliyor. Bu tür bir hız, kripto paranın alanında daha önce hiç görülmedi ve kullanıcılar, daha hızlı ve daha ucuz işlem maliyetlerine izin veren daha ölçeklenebilir bir altyapıdan faydalanacak.

Polkadot gerçek dünya uygulamaları sağladığından ve yeni gelişmelerle adını duyurduğu sürece yatırımcılar tarafından dikkat çekiyor.

findbold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin