Charles Hoskinson, Bitcoin ile ilgili kritik açıklamalarda bulundu:
Charles Hoskinson, Bitcoin ile ilgili kritik açıklamalarda bulundu: "BTC'nin en büyük sorunu..."

Charles Hoskinson: “Kripto paralar fiat paraları yok etmeyecek, insanlara bir alternatif sunacak.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Cardano’nın kurucusu ve CEO’su Charles Hoskinson, Twitter’da soru cevap etkinliği başlattı. Bu sorular içerisinde Blockchain teknolojileri ve Cardano (ADA)’nun geleceği ile ilgili görüşleri dikkat çekti.

Kripto paralar ve Blockchain’in gelişmesiyle fiat paralar yok olmayacak

Sorular arasında güçlü bir kripto paranın fiat paranın yerine geçmesinin mümkün olup olmadığı sorusuna şu cevabı verdi:

Ankesörlü telefonlar artık eskisi kadar kullanılmamasına rağmen hala bir iş modeli olarak varlığını sürdürüyor. Aynı şekilde bu yenilikler de merkez bankasını öldürmeyecek.

Bu cevapla birlikte kripto paraların gelişmesinin, aynı mobil telefonların ankesörlü telefonları yok etmemesi sadece sektörde değişiklik yaratması gibi, fiat parayı yok etmeyeceğini sadece onu değiştireceğini ve popülerliğini azaltacağını açıkladı.

Charles Hoskinson: “Kripto paralar insanlara yeni bir alternatif sunuyor”

Hoskinson kripto paraların fiat parayla aynı seviyede olacağını ve insanların gayrimenkul mülklerinden tüm harcamalarına kadar her şeyi günlük olarak kripto paralarla karşılayabilecekleri alternatif bir cüzdan olarak ön gördüklerini belirtti. Ayriyeten IOHK’un kurucusu ve CEO’su tüm bu şeylerin merkezsizleştirilmiş marketlerin yapımcıları tarafından merkezi olmayan platformlarda çalışacağını düşünüyor.

Sonuç olarak Charles Haskinson’a göre kripto paraların fiat paranın yerine geçmek gibi bir amacı olmadığını fakat onlara alternatif olarak gelecek yeni bir ekonomi şekli olduğunu düşünüyor. Yazı anında 0.11$ ile işlem gören ADA’nın %1.04 artışı ile Charles Hoskinson’da kendine bu gelecekte bir parça ayırıyor. Geçtiğimiz günlerde ikinci Testnet’ini başlatan ve eToro’ya göre kripto para dünyasının kralı olan bu para birimi gerçekten de gelecekte iyi işler çıkaracak gibi görünüyor. Birçok insan Charles Hoskinson ve Cardano’a oldukça güveniyor.

Peki sizlerin bu konuda hakkında görüşleriniz neler? Kripto paralar, fiat paraların yerine geçebilir mi?

Güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz. Bu sayede hiçbir haberi kaçırmadan yatırımlarınızı güçlendirme olanağınız olur.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

oracletimes

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin