Charles Hoskinson: “Cardano
Charles Hoskinson: “Cardano "sürdürülemez" Ethereum pazarını geride bırakacak”

Charles Hoskinson: “Her şey yolunda giderse, milyarlarca Cardano kullanıcısı olur.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

IOHK CEO’su Charles Hoskinson, Cardano‘nun şu anki durumunun onu tatmin etmediğini, kripto para genelinin arkasında kalmasından ya da deneysel bir proje olmasından memnun olmadığını belirtti.

CEO Cardano’nun “bir finansal işletim sistemi” olarak inşa edildiğini söyledi ve işler yolunda giderse zamanla, Cardano’nun milyarlarca kullanıcısı olacağını iddia etti.

CEO, son AMA video bölümünde bir bildiri yayınladı. Charles, İsviçre’den dönerken, İrlanda’da durduğunu ve diğer büyük markaların yanı sıra Microsoft ve Coca-Cola ile çalışan dünyaca ünlü bir pazarlama firması McCann ile görüşme fırsatı bulduğunu söyledi.

Charles Hoskinson, 2020’den umutlu

Orada, Cardano’nun hikâyesini anlattı. Charles, Cardano’nun 2020’de büyük bir marka yenilemesi ve büyük piyasa dalgalanması için hazır olduğunu söyledi.

Kripto paranın her yerde kullanım alanı olduğunu, böylece dünyadaki kripto para büyüklüğünü, adaptasyonunun neden bu kadar uzun sürdüğünü ve Cardano’nun neden gezegendeki en iyi kripto para olduğunu açıklamanın çok önemli olduğunu söyledi.

Hoskinson, kripto para eleştirmenlerinin oturup Cardano’nun kazanmasını izleyeceğini ve daha sonra dünyaya Paul Krugman gibi nasıl yanlış yaptıklarını açıklayabileceklerini söyledi.

CEO, geçtiğimiz günlerde elde edilen büyük bir dönüm noktası olarak görülen Haskell düğümünün iki haftalık serbest bırakma döngüsüne geçtiğini belirtti. Bu nedenle ilk büyük serbest bırakma gelecek hafta çıkabilecek.

Shelly’nin testnet’ini teşvik etmesiyle Charles, yolun sonunda olduklarını ve insanların bahis havuzlarını inşa etmeleri ve Shelley mainnet’in yayınlanmasıyla itibar kazanma konusunda önlerinde harika bir fırsat olduğunu söyledi.

Charles, sonunda birçok altyapıyı merkezden uzaklaştırmayı başardıklarını ve bu yılsonuna kadar, Cardano ağının tamamen yerelleştirileceğini söyledi.

Hoskinson, harika ekiple ve yıllar boyunca yaptıkları araştırmalarla gurur duyduğunu da sözlerine ekledi.

newslogical


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin