Charles Hoskinson Cardano’yu Değerlendirdi

Charles Hoskinson Cardano’yu Değerlendirdi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para haber – Ethereum’un kurucu ortaklarından olan ve (ADA) Cardano’nun kurucusu Charles Hoskinson Cardano ile ilgili dikkat çekici değerlendirmeler yaptı.

Cardano’nun kurucusu Charles Hoskinson, katıldığı bir podcastte kripto piyasasının genel durumunu yorumladı. Cardano ile ilgili de derin bir analiz gerçekleştiren isim, sektördeki son gelişmeleri değerlendirdi. Afrika kıtasında kriptonun kabul görme ihtimali ve daha fazlası ile ilgili yorumlar yapan Hoskinson, Cardano’nun geciken güncellemelerine de değindi.

Charles Hoskinson Cardano’nun Geleceğine Dikkat Çekti

Hoskinson, Cardano’nun beyin fırtınası sonucunda bir fikirden ekosisteme dönüşümüne dikkat çekti. Bu sürecin tam 7 yıllık bir zaman diliminin ardından sonuç verdiğini ifade eden Hoskinson, sektörün günümüzde çok zincirli bir yapıya sahip olduğunu belirtti. Blok zincirleri arasında ön plana çıkmaları için yaptıkları çalışmaları da anlatan Hoskinson, bu bağlamda ürün ve pazar uyumunu yakalamaya çalıştıklarını söyledi.

Cardano, bilindiği üzere ağ güncellemeleri ve gecikmeler sebebiyle sektördekilerin eleştirilerine maruz kaldı. Kurucu isim, bu konudaki eksiklerini de çizdikleri yol haritasındaki fazla ısrar ve hırsa bağlayarak, aksaklıkları kabul etti. Cardano’nun Afrika’daki projelerine ve işbirliklerine de değinen Hoskinson, Doğu Afrika’dan Batı Afrika’ya bir genişleme hayali olduğunu vurguladı. Kıtadaki erişimin artması ile birlikte, kurucu ismin Afrika’daki ana odak noktasının Gana olması bekleniyor. Cardano’nun kıtasal anlamdaki genişlemesi, ilerleyen süreçlerde ekosistem ile ilgili gelişmeler konusunda da kullanıcıların beklentilerini artırıyor.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin