Bitcoin yatırımcıları dikkat! Analist, BTC fiyatında büyük hareketler öngörüyor!
Bitcoin yatırımcıları dikkat! Analist, BTC fiyatında büyük hareketler öngörüyor!

Bitcoin yatırımcıları dikkat! Analist, BTC fiyatında büyük hareketler öngörüyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto analisti ve Crypto Jobs’un kurucusu Carl Runefelt, günlük Bitcoin grafiğinde önemli bir model tespit etti ve Bitcoin’in fiyat hedeflerini açıkladı. Simetrik üçgen olarak tanımlanan konsolidasyon grafiği modelinde, Bitcoin’in yükseliş hedefi 31.000 dolar olabilirken, düşüş senaryosunda 25.000 dolara kadar düşebilir. Bu durum, boğalar ve ayılar arasındaki mevcut mücadelenin sonucuna bağlıdır.

Yatırımcılar ufukta bir resesyonun olup olmayacağını belirlemek için son işgücü piyasası verilerini değerlendirirken, bu yazının yazıldığı sırada Bitcoin %2,26 düşüşle 27.916 dolar seviyesindeydi. İstihdam departmanı Perşembe günü, 1 Nisan’da sona eren haftada 228.000 işsizlik başvurusu olduğunu bildirdi ve bu, işgücü piyasasının baskı altında olduğunu gösteriyor.

Glassnode artan taleple ilgili önemli veriler sunuyor

Boğa tarafında, zincir üstü analitik firması Glassnode, ücretlerin değerinin artmasıyla piyasaya yeni talebin gelebileceğini öne sürüyor.  Bu durumda, yatırımcıların işlemlerini gerçekleştirmek için ödedikleri ücretlerin değeri piyasada artan talebi ölçmek için bir gösterge olabilir.

https://twitter.com/glassnode/status/1643952134822453250

Düşüş tarafında ise mevcut düzenleyici kaygılar ve yaklaşan makroekonomik veri açıklamalarının piyasayı etkileyebileceği belirtiliyor. Federal Rezerv enflasyon ve finansal krizlerle mücadele ederken, para politikası hamleleri yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor.

Cuma günü yayınlanacak tarım dışı istihdam raporu, Fed’in para politikasını sıkılaştırmasının ekonomiyi soğutup soğutmadığını belirleyebilir. Piyasa, Federal Rezerv’in Mayıs ayı başındaki toplantısında faiz oranlarını artırıp artırmama konusunda bölünmüş durumda ve belirsizlik hakimiyetini koruyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin