Popüler altcoin testnet web sitesini başlattı
Popüler altcoin testnet web sitesini başlattı

Charles Hoskinson: “Cardano’nun geleceği çok parlak görünüyor.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Yazım sırasında 0,030 dolar olan Cardano, tüm zamanların en yüksek seviyesinden (ATH) %97 aşağıda yer alıyor. Bu arada Cardano’nun kurucu Charles Hoskinson, proje ile ilgili devam eden gelişmelerin ADA’nın çok parlak bir geleceğine işaret ettiğini belirtiyor.

Charles Hoskinson: “Cardano gelişmeye ve büyümeye devam ediyor.”

Hoskinson, en büyük 11’nci kripto para olan Cardano’da devam eden gelişmeleri özetledi ve kripto paranın geleceğine dair açıklamalar yaptı. Kurucu konuya yönelik şunları söyledi:

1.4 neredeyse çıktı, TestNet piyasaya çıktı, rust Cardano epik ilerleme kaydetti, Haskell’i yeniden yazma süreci devam ediyor, Emurgo büyüyor ve Vakıf kısa sürede uzun uykudan uyanacak. Cardano’nun geleceği çok parlak görünüyor! Bunu eylemde görmek inanılmaz.

Hoskinson açıklamalarına şu sözlerle devam ediyor:

İlk privacy-preserving proof-of-stake (PoS) Blockchain protokolünü Ouroboros Crypsinous’i sunuyoruz. Güvenliğini modellemek için, bağımsız çıkarların olabileceği evrensel kompozisyon (UC) ortamında özel defterleri kapsamlı bir şekilde ele alıyoruz.

Ouroboros, SNARKs mekanizmasına dayanarak mahremiyetle geliyor

Ouroboros artık burada açıklandığı gibi SNARKs mekanizmasına dayanarak mahremiyetle geliyor. Hoskinson açıklamalarına şu sözlerle devam ediyor:

Protokolümüzün PoS ortamında özellikle kritik olan adaptif saldırılara karşı güvenli olduğunu kanıtlamak için bir SNARKs mekanizmasına ve anahtara-özel ileri güvenli şifrelemeye dayanan yeni bir kripto para evrim tekniği sunuyoruz. Zerocash gibi mevcut yaklaşımların sadece statik bozulmalara karşı analiz edildiğini vurguluyoruz. Cardano’nun protokolleri karmaşıklık, karşılıklı bağımlılık ve daha egzotik kriptografik ilkelleri kullanacak.

Cardano (ADA) fiyat grafiği
Cardano (ADA) fiyat grafiği

Cardano fiyatı, Ocak ayına kıyasla yüzde 97 değer kaybetti

Cardano, devam eden gelişmelerin yanı sıra, Coinbase’de listelenecek 30’dan fazla kripto para arasında olması ile de dikkat çekiyor. Cardano (ADA) şu anda %3,5 oranında artışla 0,030 dolardan işlem görüyor. Cardano, Ocak ayı başındaki 1,25 dolar seviyesinden şu anda yüzde 97 aşağıda yer alıyor. 795 milyon dolarlık piyasa değerini yaklaşık 14,5 milyon dolarlık günlük işlem hacmiyle yönetiyor.

Coingape

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin