Changpeng Zhao açıkladı! Binance'de Türk lirası ile alım satım dönemi başlıyor
Changpeng Zhao açıkladı! Binance'de Türk lirası ile alım satım dönemi başlıyor

Changpeng Zhao, hayır kurumlarına bağış yapmak için Binance’in sistemini öneriyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bugün Binance CEO’su Changpeng Zhao (CZ), tüm listeleme ücretlerinin hayır kurumlarına nasıl verileceğine dair ayrıntılı bir blog yazısı yazdı. Makale, Binance’in topladığı listeleme ücretlerinin, gerçekte amaçlanan yardım kuruluşlarına nasıl yapılacağını açıklıyor.

Changpeng Zhao, bağışlarda Blockchain teknolojisini kullanmayı öneriyor

CZ yazıda, seffaflığın sık sık yardım kuruluşuna bağışta bulunulmasında nasıl bir sorun olduğunu tartışıyor. Çünkü para çoğu zaman bağışçının istediği yere gitmiyor. CZ, tabii ki bu sorunu Blockchain teknolojisini kullanarak çözmeyi umuyor.

Onun çözümüyle, bağışçılar sonunda paralarını kime verdiklerini seçebilir. Ancak paranın uygun ortaklara gönderilmesini sağlamak için Blockchain Charity Foundation programları aracılığıyla para kazanılacak. Dernek, parayı her hareket ettirdiğinde Blockchain’de saklanacak ve bu nedenle varış yerinde tam bir bağış kaydı bulunacak.

CZ, sadece bağış için yeni bir Blockchain/coin yaratma fikrini reddediyor

CZ, bunun uygulanması için, alıcı tarafın, kripto cüzdanlarını kullanabilmesi ve bağış konusunda belirli ölçüde kimlik doğrulaması yapılması gerektiğini kabul ediyor. Bununla birlikte, Binance Akademisi’nin, bu gereksinimleri nasıl karşılayacakları konusunda ortakları eğitmek için adım atacağını belirtiyor.

Bu fikir, herhangi bir kripto paranın bağış olarak kabul edilmesi için ortaya atıldı. Böylece herhangi bir proje hayır kurumlarına bağışta bulunabilir. CZ, sadece bağış için yeni bir Blockchain/coin yaratma fikrini reddettiğini söylüyor. Bu hem kripto dünyası hem de hayırseverlik dünyası için ileriye doğru büyük bir adım!

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin