Binance ve Coinbase CEO'sundan önemli Bitcoin ve piyasa öngörüsü
Binance ve Coinbase CEO'sundan önemli Bitcoin ve piyasa öngörüsü

Changpeng Zhao: “Bitcoin’in teknolojisini geliştirmek için iyi bir zaman.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin, Eylül 2010’dan beri görülmeyen çeyreklik hız bakımından yeni bir volatilite seviyesi yakaladı. Bitcoin’in üç aylık volatilitesi Eylül 2010’dan bu yana en düşük seviyesinde. Bitcool.info’ya göre, Bitcoin’in 30 günlük volatilite endeksi Cumartesi günü Aralık 2016’dan bu yana en düşük seviye olan %1,42’ye düştü. Uzun vadeli volatilite endeksleri (120 gün ve 252 gün) sırasıyla %2,64 ve %3,56’ya düştü. Binance’in CEO’su Changpeng Zhao, Bitcoin’in volatilitesi konusunda açıklama yaptı.

Bitcoin destek seviyesini bulmuş gibi görünse de, işlem hacmi hala yetersiz

Bitcoin destek seviyesini bulmuş gibi görünse de, işlem hacmi hala yetersiz. Bitcoin uzun bir süredir dar bir aralıkta işlem görüyor. Lider kripto para birimi yatay bir fiyat eğilimi izleyerek şu sıralar 6.500 doların hemen altında işlem görmeye devam ediyor. Kripto para birimi yazım sırasında %0,18 oranında değer kazanıyor. Bitcoin’in şu anda piyasa değeri 112,5 milyar dolar.

https://twitter.com/cz_binance/status/1056801028455260161

Changpeng Zhao: “Bazı insanlar Bitcoin’in çok stabil olmasından dolayı endişe duyuyor.”

İşlem hacmiyle dünyanın en büyük kripto para birimi borsalarından biri olan Binance’in CEO’su Changpeng Zhao, Bitcoin’in volatilitesi konusunda Twitter üzerinden bir açıklama yaptı. Zhao, konuya yönelik şunları söylüyor:

Bazı insanlar Bitcoin’in çok stabil olmasından dolayı endişe duyuyor. Binance Labs ise Harvard’da, insanların bu endişelerini giderebilecek bir sonraki parlak fikir ile ilgileniyor. Geleceği inşa et!

Zhao, kripto para birimlerinin ve ademi merkeziyetçiliğin güçlü bir savunucu ve  şu anda Bitcoin’in teknolojisini geliştirmek için iyi bir zaman olduğuna inanıyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin