Ethereum ile aynı grafiğe sahip altcoin almak mantıklı mı?

Chainlink yeniden ATH görebilir mi? Bu fiyat LINK için kritik öneme sahip

service service
Share

Share This Post

or copy the link

ChainLink tokeni, değerini 12 dolarlık destek alanının üzerinde tutmak için bir kez daha mücadele ediyor. Son 72 saat, son birkaç gündeki kripto piyasası kargaşası nedeniyle 16 dolardan 11.30 dolara düştüğü için ChainLink (LINK) için bir düşüş yolculuğu oldu. Bu % 30’luk bir düşüş oldu ve LINK, bugün 12 dolarlık destek bölgesine tutunma çabası içinde

ChainLink ‘in 50 Günlük Hareketli Ortalamasından Sıçraması, 20 dolara bir geri dönüş ile sonuçlanabilir

Yazım sırasında, ChainLink 12.16 dolardan işlem görüyor ve 50 günlük hareketli ortalamanın biraz üzerinde bulunuyordu. Kripto analisti MagicPoopCannon’a göre, ChainLink’in bu hareketli ortalamanın üzerinde bir değer tutması, Ağustos ayında tüm zamanların en yüksek değeri olan 20 doları yeniden test edip etmeyeceğini belirlemede çok önemli olacak.

Dolayısıyla, LINK şu anda gerçekten önemli bir teknik noktada. Fiyat düşmeye devam ederse, yükseliş trendi kanalının dibini [aşağıda] ve 50 günlük hareketli ortalamayı kıracaktır ki bu altcoin için çok olumsuz olarak yorumlanabilir. Bu alanın tutulması, tüm zamanların en yüksek fiyatını test için kapıyı açabilir.

Magic, LINK’in de yukarı doğru bir kanalda olduğuna işaret ediyor. Bu kanal Tradingview üzerindeki analizinin aşağıdaki ekran görüntüsünde görülebilir.

ChainLink’in 50 MA desteğini kaybetmesi 7,40 dolara doğru bir ivme başlatabilir.

Magic ayrıca, 50 günlük hareketli ortalamanın altında kayması ve LINK’in yukarı kanalı kaybettiği düşüş senaryosunu da değerlendirdi. İkinci senaryo gerçekleşirse, ChainLink (LINK) 7,40 $ fiyat seviyesini yeniden test etme yoluna girebilir. İkinci bölge, Ağustos ortasında tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 20 $ ‘dan geri çekilme sırasında link tokeninin son dip noktasıydı.

ethereumworldnews


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin