featured

Chainlink (LINK) Ekim ayında yeni zirveleri hedefliyor: Satın almak için doğru bir zaman mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Chainlink (LINK) fiyatı, bu ay %30’luk muhteşem bir yükseliş gerçekleştirdikten sonra Ekim ayına olumlu bir başlangıç ​​yapacak gibi görünüyor. Bununla birlikte, zincir üstü piyasa verileri karışık sinyallere sahip.

Eylül ayı başlarında SWIFT ile başarılı bir token’laştırma testinin ardından Chainlink, Çarşamba günü Çapraz Zincir Birlikte Çalışabilirlik Protokolünün ana ağ lansmanını da duyurdu.

Yükseliş eğilimli spekülatif yatırımcılar, Ekim ayındaki düşüş balinalarını alt etmek için bu dönüm noktası niteliğindeki ürün gelişmelerinden yararlanabilecek mi?

Yatırımcılar Ekim ayına olumlu bir başlangıç ​bekliyor

Chainlink fiyatı bu ay %30 oranında bir kazanç elde ederek 31 Ağustos’taki 5,80 dolarlık fiyatından 28 Eylül’de 7,90 dolara yükseldi. Ancak çift haneli yüzdesel kazançlara rağmen LINK türev piyasalarındaki yükseliş eğilimi gösteren yatırımcılar Ekim ayında daha fazla kâr elde etmek için çabalıyor.

CoinAlyze’den derlenen verilere göre Chainlink Open Interest, 17 Eylül kapanışında 91 milyon dolardı. Ancak o zamandan bu yana 182 milyon dolara yükseldi.

Bu, yatırımcıların son 10 işlem günü içinde 91 milyon dolarlık ek sermaye girişi elde ettiklerini gösteriyor.

Chainlink (LINK)

Open Interest, çeşitli vadeli işlemler ticaret platformlarındaki bir varlığa ilişkin aktif türev sözleşmelerinin toplam değerini özetler. Buradaki yükseliş eğilimi, piyasaya taze sermaye getiren yeni yatırımcıların akınına işaret eden yükseliş sinyalidir.

Open Interest sürekli olarak arttığında, bu durum piyasa katılımcıları arasında mevcut fiyat yönünün baskın kalacağına dair yaygın bir inancın olduğunu gösterir.

Bu beklenti doğru çıkarsa LINK fiyatı yükseliş performansını Ekim ve sonrasına kadar uzatabilir.

Chainlink balinaları kârlarını toplamaya başladı

Altcoin’in fiyatı Pazartesi günü 40 gün sonra ilk kez 7 dolara ulaştı. LINK fiyatı bu kilit direnç noktasına ulaştığında, bir grup kripto balinası ay boyunca süren satın alma trendini durdurdu ve agresif bir şekilde kârlarını realize etmeye başladı.

100,000 ila 10 milyon adet LINK token’ı tutan balina yatırımcılarının kümülatif cüzdan bakiyelerinde 24 Eylül’de 292,3 milyon token bulunuyordu. Ancak aşağıdaki grafik, bu rakamın 28 Eylül itibarıyla 291,3 milyona düştüğünü gösteriyor.

Bu, altcoin’in fiyatının Pazartesi günü 7 dolara ulaşmasından bu yana bakiyelerini 1 milyon token azalttıkları anlamına geliyor.

Chainlink (LINK)

Şu anki piyasa fiyatı 7,8 dolar olan altcoin’in, balinalar tarafından yakın zamanda satılan 1 milyon token’ının değeri yaklaşık 7,8 milyon dolar.

Balina yatırımcılarının bu tür satış faaliyetleri genellikle fiyatların düşmesine neden olur. Ancak yukarıdaki grafik, balinanın küçük satış baskısına rağmen LINK fiyatının 8 dolara yaklaştığı ters bir eğilimin ortaya çıktığını gösteriyor.

Sonuç olarak, yükseliş eğilimli yatırımcıların şu anda üstünlüğe sahip olduğu görülüyor. Fiyat yükselişi devam ederse balinalar muhtemelen düşüş eğilimini yeniden değerlendirecek ve token biriktirmeye başlayacak.

LINK fiyat tahmini: Hedef 11 dolar

Devam eden Chainlink fiyat yükselişini destekleyen başarılı ürün lansmanları ve önemli ortaklıklar göz önüne alındığında, boğalar 11 dolar seviyesini geri kazanmayı hedefliyor.

Mevcut LINK yatırımcılarının giriş fiyatı dağılımını gösteren Küresel Fiyat Giriş/Çıkış (GIOM) verileri de bu tahmine bir miktar güven katıyor.

Bu, altcoin’in ilk satış duvarını 8 dolara sabitlemesi halinde, fiyatın 11 dolara doğru yükseliş yaşayabileceğini gösteriyor.

Aşağıda gösterildiği gibi 57,610 adres, ortalama 10,70 dolar fiyatla 28,64 milyon adet token satın aldı. Pozisyonlarını kapatmaları halinde istemeden LINK fiyat artışını geri çekebilirler.

Ancak balina yatırımcıları tahmin edildiği gibi yeniden yükselişe geçerse Chainlink fiyatı kolayca 11 dolara ulaşabilir.

Ancak altcoin’in fiyatı 5 doların altına gerilerse ayılar bu yükseliş tahminini boşa çıkarabilir. Grafik, 69,630 adresin ortalama 6,50 dolar fiyatla 531,8 milyon adet token satın aldığını gösteriyor.

Bunun LINK sahiplerinin en büyük kümesi olduğu göz önüne alındığında, tankta muhtemelen ayıları savuşturmaya yetecek kadar balık olacak.

Ancak bu hayati destek noktası kaybedilirse 5 dolara doğru bir düşüş başlayacaktır.

BeinCrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin