Chainlink fiyatında balina etkisi: Coinbase ortaklığı varlığı 10 dolara yükseltecek mi?
Chainlink fiyatında balina etkisi: Coinbase ortaklığı varlığı 10 dolara yükseltecek mi?

Chainlink fiyatında balina etkisi: Coinbase ortaklığı varlığı 10 dolara yükseltecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Chainlink (LINK) fiyatı, Ripple’ın (XRP) 13 Temmuz’daki SEC zaferinin ardından 8 doların üzerine çıktı. Birçok diğer kripto gibi, LINK token çift haneli kazançları koruyarak 7 dolarlık destek seviyesinin üzerinde konsolide oldu. Boğa balinaları şimdi daha fazla fiyat artışı için baskı yapabilir mi?

8 Ağustos’ta Chainlink ekibi, Coinbase ile büyük ses getiren bir ortaklık duyurdu. Bu, fiyat akışlarının Coinbase’in katman-2 ağı Base’e entegre edilmesini içeriyordu. Zincir üstü veri analizi, bu durumun önümüzdeki haftalarda LINK fiyat hareketini nasıl etkileyebileceğini incelemektedir.

Coinbase ortaklığı, Chainlink balinalarını yeniden alım yapmaya ikna etti

Ağustos’un ilk haftasında bir grup fiyat bilinçli Chainlink balinası kârlarını realize etmişti. Ancak ilginç bir şekilde, 8 Ağustos’taki Coinbase ortaklık duyurusunun ardından hemen tekrar alıma başladılar.

Aşağıdaki grafik, son iki hafta boyunca 100.000 ila 1 milyon LINK arasında dengeye sahip kripto balinalarının ticaret faaliyetini göstermektedir. Ağustos’un ilk haftasında, sahip oldukları LINK token miktarını 121.9 milyon’dan 116.74 milyon token’a düşürmüşlerdi.

Ancak, 8 Ağustos’ta senaryoyu değiştirdiler ve 11 Ağustos’a kadar olan 3 ticaret gününde tam 1.7 milyon LINK token alarak tersine çevirdiler.

Coinbase Partnership Could Push Chainlink (LINK) Price | Whales Wallet Balance Aug 2023

Balina Cüzdan Bakiyelerindeki anlık değişikliklerin izlenmesi, güncel ticaret duygularına objektif bir bakış sunar. LINK fiyatı şu anda 7,56 dolar civarında olduğundan, balinaların yakın zamanda satın aldığı 1.7 milyon token yaklaşık 12.8 milyon dolar değerindedir.

Üç gün içinde bu kadar büyük bir balina girişi, boğa bir sinyaldir. Ancak ek olarak, zamanlamayı düşündüğümüzde, 8 Ağustos’taki Coinbase ortaklık duyurusunun balinaların güvenini tekrar canlandırmış olabileceği düşünülebilir.

Stratejik bireysel yatırımcılar da yükseliş ivmesine ayak uydurursa, LINK fiyatı %20’ye kadar yükselerek 9 doları geri alabilir.

Chainlink zincir üstü aktivitesi de büyük bir destek aldı

Ayrıca Chainlink, tescilli fiyat akışlarının 8 Ağustos’ta Base ağına entegre edilmesinden bu yana ağ aktivitesinde önemli bir artışa tanık oldu.

Santiment’e göre, 6 Ağustos’ta Chainlink, sadece 1.666 aktif adrese sahipti. Ancak 10 Ağustos’a kadar olan süreçte, 3.033 aktif cüzdan adresine ulaşmak için %82 arttı.

Coinbase Partnership Could Push Chainlink (LINK) Price | Daily Active Addresses, Aug 2023

Günlük Aktif Adresler (DAA) metriği, bir blok zinciri ağı üzerinde ekonomik faaliyeti gerçekleştiren katılımcıların toplam sayısını gösterir. Yukarıda görüldüğü gibi, bu metrik astronomik bir şekilde yükseldiğinde ağ üzerindeki talep ve işlem aktivitesinin arttığını gösterir.

Bu ağ aktivitesindeki artış, Chainlink’in bu haftanın başlarında Coinbase ile yaptığı ortaklık duyurusuyla denk geldi.

Yukarıda vurgulanan zincir üstü göstergelerden, perakende piyasa katılımcılarının artan bir ağ talebinin olduğu sonucuna varılabilir. Balinaların alım baskısıyla birleştiğinde, önümüzdeki haftalarda LINK’e %20’ye kadar fiyat artışı sağlayabilir.

LINK fiyat tahmini:

Global Para Girişi/Çıkışı (IOMAP) verileri, tüm mevcut sahiplerin kritik satın alma fiyat dağılımını analiz ederek temel destek ve direnç seviyelerini tasvir eder. Bu, 9 dolar bölgesinin, LINK’in 10 dolarlık hedef fiyatına ulaşmasını engelleyebilecek en güçlü direnç olduğunu gösterir.

Aşağıda görüldüğü gibi, 43.400 adres ortalama 9,33 dolar fiyatından neredeyse 40 milyon LINK token almıştı. Pozisyonlarını terk ederlerse, geri çekilmeyi tetikleyebilirler.

Ancak, Chainlink’in Coinbase ile yaptığı ortaklık, balinaları alım yapmaya devam ettirirse, LINK fiyatı %20’den fazla artarak 10 doları yeniden kazanabilir.

Chainlink Link (LINK) Price Prediction | GIOM data, August 2023

Yine de ayılar, LINK fiyatı tekrar 7 doların altına düşerse iyimser tahmini geçersiz kılabilir. Ancak önce, 60.000 adresin ortalama 7,10 dolar fiyatından 82 milyon Chainlink token almış olması, başlangıç destek sunabilir.

Yine de, bu destek seviyesi çökerse, LINK bir aydan uzun bir süredir ilk kez 6,50 dolara doğru geri çekilebilir.

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin