Chainlink fiyat analizi: LINK yükselecek mi?
Chainlink fiyat analizi: LINK yükselecek mi?

Chainlink fiyat analizi: LINK yükselecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para birimi piyasası son zamanlarda çok dalgalı bir seyir izledi ve büyüme hamlelerine sıklıkla tanık oldu. Bu kadar bir yüksek volatilite sürerken, Chainlink piyasası da fiyat listelerinde zirveler ve diple gördü. Yazım sırasında, 12,38 milyar dolarlık piyasa değerine sahip onuncu en büyük kripto para, 30,14 dolardan işlem görüyor.

6 saatlik Chainlink fiyat grafiği

Chainlink’in altı saatlik grafiği, dijital varlığın geçen hafta yaşanan düşüşten sonra ani bir toparlanma kaydettiğini belirtti. LINK 26 dolara yakın düştü, ancak bir artış fiyatı 30 dolara yükseltti. Piyasa istikrar kazandıkça, LINK’in değeri 30.98 ile 28.71 dolar arasında sınırlandı.

Bitcoin trendinde de bir değişiklik görüldüğünden, piyasada yükseliş vardı. Bu, LINK’in bir kez daha 30.98 dolardaki direnci test etmesine neden olabilir.

Bollinger Bantları, piyasanın daha fazla oynaklığa açıldığını belirtti. Bu, Chainlink pazarına giden bir fiyat dalgalanmasının bir göstergesi olabilir. Aksine, Signal hattının fiyat çubuklarının altında kalması, fiyatın yükselmeye başladığını gösteriyor.

Bu arada, aşırı satım bölgesindeki Göreceli Güç Endeksi yükseldi. Bu da alıcıların pazara girdiğini ve dijital varlığın değerini eskisinden daha yükseğe çıkardığını gösterdi.

Ani yükselişe kadar direnç görevi gören 50 hareketli ortalama, şu an LINK’in fiyatı için güçlü bir destek seviyesi olarak hareket ediyor. Dijital varlık 30.12 dolara dokunmak için toparlanırken, destek 29.33 dolar civarında kaldı.

Chainlink’in altı saatlik grafiği, 30,98 dolardaki direnci test etme yolunda olabileceğinin altını çizdi. Alıcılar piyasayı doldurdukça, kripto para birimi fiyatta güçlü bir yükseliş görebilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin