Chainlink fiyat analizi: LINK yükselecek mi?
Chainlink fiyat analizi: LINK yükselecek mi?

Chainlink fiyat analizi: LINK için sıradaki hamle ne olacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ripple SEC baskısıyla karşı karşıya kalırken borsalar tarafından tek tek terk ediliyor. Bazı insanlar sırada Chainlink’in olmasından korkuyor. Bu sadece bir “eğer ve ama” durumundan başka bir şey olmasa da, önümüzdeki günlerde Chainlink fiyatının bu süreçte neler sunabileceğine bir göz atalım.

Chainlink ile XRP arasındaki benzerlik dikkat çekiyor

2020’de öne çıkan Chainlink, XRP’nin 2017 ve 2018’deki vaziyetini andıran bir ekosisteme sahip. Bununla birlikte XRP’nin aksine LINK fiyatı, kripto para birimi ticareti 12,5 dolardan 20 dolara ulaştı ve CoinMarketCap’in grafiklerinde 10. sırada yer aldı.

Çoğu altcoin’den farklı olarak LINK, destek ve direnç seviyeleri olarak işlev gören eğimleriyle, dalgalanmalar ve düşüşler sırasında bir eğilim görüyor gibiydi. Aralık ayından bu yana, kripto para biriminin fiyatı yavaşlarken, bir konsolidasyon aşamasında olduğu görülüyor. Konsolidasyon, son zamanlarda 6 saatlik bir mum içinde %23+ oranında büyük bir düşüşe neden olan sahte bir çıkışla, azalan bir üçgen gibi görünüyordu. Ancak bu düşüşten bu yana, fiyat azalan üçgen modelinde de aynı şekilde toparlandı. Bu devam ederse LINK’in daha fazla konsolide olmasını ve yana doğru ilerlemesini bekleyebiliriz.

Teknik göstergeler ne anlatıyor?

RSI göstergesi bir artış kaydetti, bu da sağlıklı iyileşmeyi gösteren bir bulgu. Henüz yükseliş olmasa da düşüş de olmadı. Stokastik RSI aşırı alım bölgesinde olduğundan, modelde kalmayı başarırken fiyatın düşmesini bekleyebiliriz.

Dahası, Fibonacci geri çekilme seviyeleri de önemli bir hikaye anlatıyor. 12,158 dolardaki 0.382-Fibonacci seviyesi, fiyatın düşmesini engelleyerek fiyatı destekleyebilir.

Kısa-orta vadeli senaryoda, LINK’in bu modele bağlı kalmasını bekleyebiliriz. Bununla birlikte modelin sonuna doğru teorik olarak bir düşüş olması gerekir.

LINK’ın bu modeldeki fiyatında bir ani düşüş de görülebilir. Bitcoin’in geri çekilmeden gösterdiği yükseliş performansının ışığında, BTC’nin şiddetli bir çöküş yaşaması halinde LINK ve diğer altcoinlerin düşme riski gündeme gelebilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin