Son Dakika: ABD'li popüler kripto para borsası XRP ticaretini askıya aldı!
Son Dakika: ABD'li popüler kripto para borsası XRP ticaretini askıya aldı!

Son Dakika: ABD’li popüler kripto para borsası XRP ticaretini askıya aldı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – ABD merkezli kripto borsası OKCoin, bir sonraki duyuruya kadar XRP ticaretini ve para yatırma işlemlerini askıya aldıklarını duyurdu. Karar 4 Ocak 2021’de yürürlüğe sokulacak.

SEC davası neticesinde OkCoin, XRP ile arasına mesafe koydu

Haberi The Block paylaşan OKCoin, kararın ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) tarafından Ripple’ın iki yöneticisine karşı açtığı son dava ışığında verildiğini söyledi.

SEC, XRP’nin bir menkul kıymet olduğunu iddia ediyor ve CEO Brad Garlinghouse ile kurucu ortak Chris Larsen’in kayıtsız XRP menkul kıymet satışı yoluyla 1,3 milyar dolardan fazla para topladığını iddia ediyor.

“Konunun çözülmesi zaman alacak.”

OKCoin tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

Bu durumun bir çözüme ulaşması büyük olasılıkla zaman alacak. Konumumuzu değiştirebilecek bilgilere sahip olduğumuzda müşterilerimizi proaktif olarak bilgilendireceğiz.

OKCoin CEO’su Hong Fang, The Block’a verdiği demeçte, “Ripple ile ilgili vakada SEC’den daha fazla rehberlik beklemekte olan müşterilerimizin çıkarları doğrultusunda alınmış bir iş kararı” olduğunu söyledi.

XRP alım satımını ve yatırımlarını askıya almanın yanı sıra OKCoin, XRP/USD marj çiftinden (XRP ve USD ödünç alma dahil) borç alan kullanıcılardan ödünç alınan değeri 3 Ocak’tan önce iade etmelerini istiyor.

theblockcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin