featured

Chainlink boğaları 7 dolar seviyesini geri aldı: Yatırımcılar LINK fiyatı için ne beklemeli?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Chainlink son 24 saat içinde yüzde 9 daha yükselerek 7 dolarlık kilit direnç seviyesinin üzerine çıktı. LINK’in zincir üzerindeki faaliyeti, yeni adreslerdeki artışla birlikte önemli bir büyüme kaydetti. Bu durum token için likiditenin artmasını sağlayarak mevcut yükseliş eğilimini körükledi. Bununla birlikte boğalar, uzun vadede 2023 için yeni bir zirveye tırmanarak bu yükseliş rallisini devam ettirmek isteyeceklerdir.

Chainlink boğaları kritik fiyat seviyesini geri almak için birleşiyor

Chainlink

Güçlü bir ralli ile kompakt bir fiyat aralığından çıktıktan sonra boğaların önündeki bir sonraki engel 7 dolar direnç seviyesiydi. Boğalar direnç seviyesine doğru hızla ilerledi ancak 20 Eylül’deki ilk denemede hızlı bir retle karşılaştı.

Ancak alıcılar yeniden bir araya geldi ve ikinci yeniden test, boğaların 7 dolar seviyesinin üzerine çıkmasıyla olumlu bir sonuç verdi. Genişletilmiş yükseliş momentumu, grafik üzerindeki göstergeler tarafından desteklendi. Göreceli Güç Endeksi (RSI) yükselmeye devam etti ve basın saati itibariyle 67 seviyesindeydi. Bu durum, yükseliş rallisini destekleyen güçlü alım gücünün altını çizdi.

Benzer şekilde Bakiye Hacim (OBV) de aynı zaman diliminde 6 milyonun üzerinde bir artış kaydetti. Yükseliş momentumunun devamı, alıcıların 7,5 ila 8 dolar arasında daha fazla kazanç kaydettiğini görebilir. Diğer taraftan 7 dolar fiyat seviyesinin altına bir düşüş, yükseliş tezini geçersiz kılacak ve Chainlink’in başka bir yatay fiyat hareketine düştüğünü görebilir.

Alıcılar LINK biriktirmeye devam ediyor

Chainlink

Santiment’ten alınan döviz verileri, 19 Eylül ve 21 Eylül tarihlerinde döviz çıkışlarında büyük bir artış olduğunu gösterdi. Bu durum, fiyat artışına katkıda bulunan önemli bir LINK birikimine işaret ediyordu.

Aynı şekilde 90d Ortalama Coin Yaşı da hafif bir düşüşe rağmen yükseliş trendini korudu. Piyasa katılımcılarının Chainlink satın almasıyla, bu yükseliş rallisi uzun vadede sürdürülebilir.

ambcrypto

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin