Gemini yatırımcılar için yeni mobil uygulamasını başlattı
Gemini yatırımcılar için yeni mobil uygulamasını başlattı

Gemini yeni mobil uygulamasını başlattı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto ticaret platformu Gemini’nin kurucuları Tyler ve Cameron Winklevoss, 11 Aralık’ta resmi blog sayfasında yeni bir yatırım aracıyla birlikte mobil bir kripto ticaret uygulaması başlattığını duyurdu. Bununla birlikte Gemini, Cryptoverse isimli bir sepet uygulamasını da hayata geçirdi.

Yeni uygulama kripto alım satımı ve Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Bitcoin Cash (BCH), ZCash (ZEC) için kripto pazarlarında izleme yapma imkanı sunacak.

Tyler Winklevoss şöyle söyledi:

Kışın biraz evdeydik.

Cameron Winklevoss ekledi:

Amaç farklı bir müşteri tabanına sahip olmak. Perakende hikayesi yeni başlıyor.

Gemini Asya pazarına doğru genişleyecek

Gemini 2019’da Bitfinex, Binance ve Huobi gibi borsa devleriyle rekabete girerek Asya kripto pazarına genişleme hedefini ortaya koydu.

Kripto uzayının ikizleri, düzenleyicilerle inişli çıkışlı bir geçmişe sahip. New York Dışişleri Bakanlığı Finansal Hizmetler Departmanı (NYDFS) şirketin kendi ABD doları tabanlı stablecoin’i Gemini Dollar için onay verdi.

Gemini’nin temmuz ayında borsada işlem gören bir ETF başlatma planı ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’ndan (SEC) ikinci reddini almasından sonra şirket ciddi bir gerileme yaşadı.

cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin