CFTC başkanı:
CFTC başkanı: "DLT düzenlemeleri otomatikleştirilebilir."

CFTC başkanı Blockchain teknolojisinden umutlu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Emtia Vadeli İşlemler Ticaret Komisyonu CFTC başkanı Blockchain kullanımı hakkında konuştu.

Perşembe günü yapılan toplantıda CFTC başkanı Rostin Behnam, düzenleyicilerin Blockchain ve kripto para birimlerine “açık bir zihinle” yaklaşması gerektiğini söyledi. Benham, Tokyo Konferansı’nda gerçekleşen konuşmada, dağıtılmış defter teknolojisi (DLT) için bir dizi uygulamaya dikkat çekti.

Benham şöyle söyledi:

Yeni teknolojinin, insanların yaratıcılığını, hayallerini ve misyonlarını sürdürmesinde ne kadar önemli olduğunu anlamaya başladım. Tarımdan sağlık sektörüne, finanstan sanayiye kadar olası tüm kullanım durumlarında DLT çok işlevsel bir araç olabilir. Bu yenilikler bir teknolojiden daha fazlası: Karşılaştığımız her sorun ya da engel için çözümler bulmak için bize ilham veriyor.

CFTC başkanı Blockchain, DLT ve AI teknolojilerini değerlendirdi

Behnam ayrıca kripto para birimi, DLT ve AI sektörleriyle olan ilişkisinden de bahsetti:

Tek bir hedefim yoktu, teknolojik ilerlemenin kuyruğundaki tipik düzenleyici olmaktan kaçınmak için istekli ve hızlı bir şekilde yeniliklere ayak uydurmak istiyorum.

İlginç bir şekilde, bu yıl hem CFTC hem de diğer ABD’li düzenleyici Menkul Kıymetler ve Borsalar Komisyonu (SEC), kripto para birimine ilişkin olarak daha fazla dikkat çekmekte. Ağustos ayında SEC, Bitcoin borsa yatırım fonu (ETF) uygulamalarını reddetmişti.

bcfocus

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin