bitcoin makinesi

Çiftlikbank CEO’su 2 bin tane Bitcoin makinesi almış

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Çiftlik Bank CEO’su Mehmet Aydın, Manisa Akhisar’dan 2 bin tane Bitcoin makinesi almış. Aydın’ın dolandırıcılığını anlatan eşi Sıla Aydın, geçmişinden bahsetti. Sıla Aydın ayrıca tek suçunun Mehmet Aydın’ın eşi olmak olduğunu dile getirdi.

511 milyon TL’lik bir vurguna varan ÇiftlikBank olayını anlatan Aydın, geçmişlerinde paralarının olmadığından da bahsetti. Sıla Aydın şunları söyledi:

Çay bahçesinde asgari ücretle çalışıyordu. Farmville oyunuyordu. Daha sonra Fame Game oyunu kurdu ve çiftlik kiraladı. Eşimle 2016 yılında Bursa’da tanıştık. O zamanlar paramız yoktu. Daha sonra Fame Game’den para kazanınca Bursa’da çiftlik kiraladı.

Sıla Aydın: Bitcoin makinesi aldı

Sıla Aydın çiftliğin kısa bir süre içerisinde hayvanlarla dolduğunu söyledi. Aydın burada üretilen ürünlerin başka firma ve köylere satıldığını da dile getirdi. Mehmet Aydın’ın eşi sözlerine şöyle devam etti:

Akhisar’da 2 bin Bitcoin makinesi aldı. ÇiftlikBank sistemine yeni gelenlerden aldığı paraları eski üyelere kar payı olarak veriyordu. Daha sonra ödeme yapmamaya başladı. Bizim de aramız bozuldu. Sürekli tartışıyorduk. Boşanma kararı aldık. Ocak ayında bana uruguay’a gideceğini söyledi. Ayrıca Dubai ve Arjantin’den de geçici vatandaşlık almıştı. Uruguay’da olduğu ortaya çıktı şimdi bu nedenle Dubai ve Arjantin’e kaçmış olabilir.

Plan suya düştü

Mehmet Aydın’ın Uruguay’da iş kurmak istediği fakat daha sonra bu girişiminin yarım kaldığı da ortaya çıktı. Aydın’ın ayrıca kiraladığı villanın ilk 3 ayını peşin ödediği ve sonra 1 ay içerisinde burayı terk ettiği de biliniyor.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin