Dünyanın en büyük kripto varlık yöneticisi: “Bitcoin alma zamanı geldi!”
Blockstream, kayıp Bitcoin’leri kurtarabilecek bir yöntem üzerinde çalışıyor

Dünyanın en büyük kripto varlık yöneticisi: “Bitcoin alma zamanı geldi!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

ABD başta olmak üzere bazı büyük devletlerin sınırsız para basma vaatleri sürerken dünyanın en büyük kripto varlık yöneticisi, yatırımcılara çözüm olarak “Bitcoin alın” dedi.

“Merkez bankalarının sınırsız para basma stratejisine en iyi çözüm Bitcoin.”

Greyscale Investments tarafından yayımlanan yeni bir rapora göre merkez bankalarının para basmasından kaynaklanan zararları en aza indirmek için Bitcoin en iyi çözüm. “Quantitative Tihtening” başlıklı belgede, dünyanın en büyük dijital para birimi varlık yöneticisi, sınırsız fiat para arzının ABD dolarında değer kaybına yol açabileceği konusunda uyarılarda bulundu.

En büyük kripto para birimi olan BTC; altın, fiat ve devlet tahvillerinden ayrılan teknik gücüyle “ideal bir güvenli cennet” olarak anılıyor. Raporda, “Bitmeyen borç seviyeleri ve yaygın temerrüt korkusu, Bitcoin’in kuruluşundan bu yana en agresif para politikalarını yönlendiriyor.” ifadesi de yer aldı.

Fiat para birimleri çökme riski altında, devlet tahvilleri düşük veya negatif gerçek getiriler kaydediyor ve teslimat sorunları altının güvenli bir sığınak olduğu anlatısını eskitiyor. Belirsizlik ile karakterize edilen bir ortamda riskten korunma için sınırlı seçenekler var.

“BTC’ye dikkat etme zamanı geldi.”

Merkez bankaları son günlerde sınırsız niceliksel genişleme politikası güderken, Bitcoin’in arzı yarı yarıya azalmak üzere. Raporda BTC için şu ifade yer alıyor:

Bitcoin, asimetrik bir dönüş profilini korurken güvenli bir sığınak olduğuna dair işaretler gösteriyor. Dünya bugünlerde ‘mümkünat’ kavramı üzerine her fikre meydan okuyor. Sırada yeni bir meydan okuma var: Fiat para birimleri değerini kaybediyor: Bitcoin’e dikkat etme zamanı geldi.

Grayscale, mart ayında koronavirüsün neden olduğu büyük paniğe rağmen iyi bir görünüm sergiledi. Şirket şu anda 3 milyar dolarlık varlığa sahip ve bu ayın başlarında tüm Bitcoin arzının %1,7’sini kontrol ettiği ortaya çıktı.

cointelegraph

Bitcoin’i 2011’de yüzde 85 yükselten sinyal yine görüldü!


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin