Celsius, büyük altcoin satışlarıyla sarsılıyor: İşlem detayları ve endişeler
Celsius, büyük altcoin satışlarıyla sarsılıyor: İşlem detayları ve endişeler

Celsius, büyük altcoin satışlarıyla sarsılıyor: İşlem detayları ve endişeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Önde gelen bir kripto para ödünç verme platformu olan Celsius, birkaç altcoin için büyük satışlar başlatarak yatırımcılar arasında endişelere yol açtı. Blockchain dedektifleri tarafından takip edilen işlemler, Celsius’un birden fazla kripto para biriminin önemli varlıklarını bir dijital varlık ticaret platformu olan FalconX’e transfer ettiğini göstermektedir.

Spesifik olarak, 8.5 milyon dolar değerinde 1.27 milyon Chainlink (LINK), 7.84 milyon dolar değerinde 2.83 milyon Synthetix (SNX), toplam 3 milyon dolar değerinde 12.597 Binance Coin (BNB), 4.45 milyon 1INCH, 2.26 milyon dolar değerinde, 8.53 milyon 0x (ZRX) 1.9 milyon dolara karşılık gelen ve 713.000 dolar değerindeki 439.000 FTX token’ı FalconX’e taşındı.

Ayrıca, 186.149 BONE token’ı değerinde 235.000 dolar OKEx kripto para borsasına yatırıldı. Altcoin’lerin çoğu “0x4131” cüzdanına transfer edildi. Önceki bir işlemde Celsius, 1.393 StaFi (rETH) token’ını Wintermute Trading’e transfer etti ve karşılığında 1.393 Ether (ETH) aldı. Platform, Ethereum Virtual Machine (EVM) zincirinde 164,5 milyon dolarlık altcoin tutarına sahiptir.

Celsius’un bu önemli altcoin tasfiyesi, şirketin sallantılı bir döneminde gerçekleşmektedir. Celsius’un CEO’su Alex Mashinsky’in 40 milyon dolarlık bir kefalet ödemesiyle karşı karşıya kalması ve seyahat kısıtlamalarının getirilmesi şirketin operasyonlarına ve geleceğine gölge düşürmektedir.

Şirketin durumunu istikrara kavuşturma çabalarına rağmen, Celsius’un hala iflas etmiş olduğu düşünülmektedir. Bu büyük altcoin satışları, şirketin mevcut mali ve yasal zorlukları arasında fon toplama girişimlerinin bir parçası olarak değerlendirilebilir.

Bu varlık satışlarının Celsius ve kullanıcıları üzerindeki etkileri belirsizdir. Satılan token’ların ani arz artışı, potansiyel bir değer kaybına yol açabilir. Ayrıca Celsius’un müşterileri, platformun finansal istikrarı ve varlıklarının güvenliği konusunda endişe duyabilir.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin