featured

Ethereum fiyatı daha yüksekleri hedefliyor: Büyük ralli öncesinde satın almak için doğru bir zaman mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki en büyük altcoin Ethereum’un fiyatı 13 Temmuz’da, yükseliş trendinin devamının bir işareti olarak haftalık grafikte 1,966 dolarda bulunan direnç noktasını kırdı. Ancak ETH,  2,000 dolardaki psikolojik dirençte ani arz baskısı ile karşı karşıya kaldı ve 1,966 doların altına düştü. Bu başarısız kırılma, son rallinin altcoin’in kendi gücünden değil piyasa duyarlılığından kaynaklandığını gösteriyor. Bu nedenle, ETH fiyatı toparlanma eğilimine devam etmeden önce küçük bir gerilemeye tanık olabilir.

Ethereum

2,000 dolar seviyesi, alıcılara karşı güçlü bir direnç bölgesi olarak durmaya devam ediyor. Grafikteki yükselen kanal modeli, ETH fiyatındaki uzun vadeli boğa trendini koruyor.

Ethereum için gün içi işlem hacmi, 134 milyar dolardır. Bu da %134’lük bir artış gerçekleştiği anlamına gelmektedir.

Ethereum fiyatının 1,966 dolar seviyesinde tutunamamasının sebebi, yatırımcıların aceleci davranarak tuzağa düşmüş olmaları olabilir.  Fiyat genellikle kapana kısılmış alıcıları tasfiye etmeye zorladığından ve piyasaya daha fazla satış emri getirdiğinden, bu tür boğa tuzakları güçlü düşüş sinyalleridir.

Ethereum son 24 saat içinde %0,43 oranında değer kaybetti ve bu yazının yazıldığı sırada 1,940 dolar civarında işlem görüyor. Eğer satış baskısı devam ederse, fiyat %7,5 daha düşerek 1,830 dolarda bulunan yerel destek noktasını yeniden test edebilir. Geçtiğimiz üç hafta boyunca, bu destek alıcılara giriş fırsatı sundu ve toparlanma rallisini sürdürdü.

Ek olarak, ETH fiyatı hâlâ daha yüksek dipler oluşturuyor. Bu da henüz yükseliş modelinin bozulmadığını gösteriyor.

Ethereum 2,400 dolara yükselecek mi?

Yükselen kanal modeli, şu anda ETH fiyatındaki yükseliş eğilimini yönetiyor. Bu formasyonun destek trend çizgisi, birikim yapmak için uygun bir seviyedir. Bu modelin etkisi altında, mevcut toparlanma döngüsünün 2,400 dolar seviyesinde bulunan dirence kadar devam etmesi muhtemeldir.

coingape

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin