2017'de rekor getiren CBOE, Bitcoin Vadelilerini yine mi başlatıyor?
2017'de rekor getiren CBOE, Bitcoin Vadelilerini yine mi başlatıyor?

Sıcak Gelişme: CBOE Ethereum vadeli işlemleri başlatıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin vadeli işlemlerini piyasa süren ilk borsa olan CBOE, yatırımcılara yakında Ethereum vadeli işlemleri başlatacağını duyurdu.

CBOE, Ethereum vadeli işlemleri 2018 sonuna kadar başlatacak

Ethereum vadeli işlemlerin başlatılması için eksik olan tek şey, CFTC’den gelecek onay. ABD Emtia Vadeli İşlemleri Komisyonu, çeşitli ürün ve opsiyonlar dahil olmak üzere finansal piyasaları düzenlemekten sorumlu. Bu sebeple onay alınması gereken Ethereum vadeli işlemlerinin en geç 2018 sonlarına kadar başlatılması bekleniyor. Ethereum (ETH) yazım sırasında CoinMarketCap verilerine göre 282,49 dolardan işlem görüyor.

Ethereum (ETH) fiyat grafiği
Ethereum (ETH) fiyat grafiği

Vadeli İşlemler, yatırımcıların belirli bir varlığın gelecekteki fiyatına yatırım yapmasına izin verir. Bu da yatırımcıların belirli bir ürünle veya bu ürünle ilgili olarak bahse girmesine yardımcı olur. Aralık ayında, Bitcoin vadelileri piyasaya girdiğinde, Bitcoin fiyatı tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. Ethereum vadelileri doğal olarak gelecekte potansiyel bir ETF’ye de kapı açacak.

“Sağlıklı bir piyasa, türev işlemler ve ETF, hepsinin gerçekleşmesi zaman alacak.”

CBOE’nin başkanı Chris Concannon konuya yönelik şunları söylüyor:

Borsaların gelecekte diğer kripto ürünlerine, özellikle de Bitcoin vadelilerine yer vermesinin altında yatan neden ETF’lerin kabulüne olan bakıştan kaynaklanıyor. Bu yolda bir ETF şeklinde başladık, sağlıklı bir pazar, sağlıklı bir piyasa, türev işlemler ve ETF, hepsinin gerçekleşmesi biraz zaman alacak.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


UYARI: Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin