Bithumb bt token
Bithumb Global, Bithumb Chain öncesi yerel kripto parası BT tokeni piyasaya sürüyor

Bithumb Walton Chain (WTC) ve IoT Chain (ITC) tokenlerini listeliyor: Fiyatlar fırladı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bithumb bugün Walton Chain (WTC) ve IoT Chain (ITC) tokenlerini platformuna eklendiğini açıkladı.

Bithumb yeni listelemeleri kutluyor

Bir blog açıklamasında Bithumb, ticaret borsalarına her iki parayı da ekleyeceklerini duyurdu. Her iki para da 31 Ağustos Cuma günü saat 9:00 UTC+9’da piyasaya sürüldü.

Yeni listelemeleri kutlamak için Bithumb, WTC ve ITC listelemesi anısına %1 ödeme etkinliği gerçekleştirecek. Etkinlik, kullanıcıların yeni bir adres üretmesini ve kripto paraları depolamasını ve uygun olması için BTC’ye karşı işlem yapmasını gerektirecek.

Walton Chain (WTC) ve IoT Chain (ITC) tokenleri sert yükseldi!

ITC şu anda 27,8 milyon dolarlık piyasa değeriyle CoinMarketcap’ta 170. sırada yer alıyor. ITC şu anda sadece Huobi, OKEX ve Kucoin’de işlem görüyor.  WTC şu anda 213 milyon dolarlık piyasa değeriyle CoinMarketcap’ta 42. sırada bulunuyor. WTC şu anda Binance, Huobi, OKEX, Kucoin ve birkaç küçük borsada işlem görüyor.

ITC, listelenme haberini takiben %87,46 gibi çarpıcı bir fiyat artışı yaşarken, WTC haberlerin ardında %23,91 oranında artış gösterdi.  Her iki proje de geçtiğimiz günlerde yeni kayıtların kabul edildiğini duyuran Kore borsasına eklenen sağlam kripto paralar.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


UYARI: Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin