Doğru Bitcoin tahminleriyle bilinen Woo’dan sevindiren BTC tahmini
Doğru Bitcoin tahminleriyle bilinen Woo’dan sevindiren BTC tahmini

Çarpıcı rapor: 2019, büyük Bitcoin rallisini gördüğümüz yıl olacak!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kimse, kripto dünyasının Bitcoin fiyatı ile 3.000 dolardan başlayan en son 5.600 dolarlık BTC/USD seviyesine yükselen bir çeşit diriliş gördüğünü inkar edemez. Ayı piyasasının sona ermiş olup olmadığına ilişkin tartışmalar sürekli devam ediyor, ancak uzmanlara göre geleceğin her geçen gün daha da aydınlandığının bir kanıtı var.

Circle’ın raporuna göre bu yıl Bitcoin boğa koşusu olabilir

Circle tarafından yapılan yakın tarihli bir rapora göre, kripto hedge fonları ve VC şirketleri tüm varlıklarını 2019 yılının ilk çeyreğinde %40 civarında artırdı. Bu nedenle, yılın ikinci çeyreğinde kazançların daha da büyük olacağı umudu söz konusu. Uzmanlara göre bu yılın, Aralık 2017’de ulaşılan 20.000 dolarlık tavanın kırılıp kırılmayacağından bağımsız olarak, bir sonraki Bitcoin boğa koşusunun sonunda olacağı yıl olabileceğini gösteriyor.

Aralarından seçim yapabileceğiniz çok sayıda Bitcoin fiyat tahmini olsa da genel topluluktaki fikir birliği bir sonraki halving’e çıkmadan önce rallinin gerçekleşeceği yönünde. Circle, günümüzde dolaşımdaki tüm ETH’lerin yaklaşık %20’sinin şu anda piyasadan çıktığını, çünkü bazı akıllı sözleşmelerde kullanıldığını da bildirdi. Ne yazık ki bu ETH’yi çok fazla kullandıkları için tüm bu işletmelerin başarılı olduğu anlamına gelmiyor. Bunun bir örneği raporun kendisinde görülebilir.

Rapor stabil olmayan stablecoin’lere de değiniyor

Rapor, son zamanlarda dolar mandalını korumak için çok mücadele eden DAI ekosistemi hakkında yorumda bulunuyor. DAI tokeni yaklaşık 1 ABD doları olarak fiyatlandırılmalı, ancak genellikle bunun altında. Bu da topluluğun, dengeyi korumak için kullanıcılara token yakması için tahsil edilen ücretleri arttırmasına neden oldu.

Her durumda, ücretler artmaya devam ettiğinden ve fiyatlar 1 ABD doları olan “sabit” fiyatlarına geri dönmediğinden, şu anda DAI için durum pek iyi değil. Şimdiye kadar, USDC’nin en az değişkenlik gösteren stabilcoin olduğu rapor edildi.

Bitcoinexchangeguide

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin