Jimmy Nguyen: “Şu anda Nakamoto Consensus ilk kez test ediliyor.”
Jimmy Nguyen: “Şu anda Nakamoto Consensus ilk kez test ediliyor.”

Çarpıcı iddia! Jimmy Nguyen: “Bitcoin Cash ABC’nin hash patlaması Bitcoin ağından kiralandı.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

NChain CEO’su Jimmy Nguyen, geçtiğimiz günlerde Bitcoin Cash SV ve Bitcoin Cash ABC arasında oy kullanan madenciler arasındaki Bitcoin Cash hash savaşının gerçekleri ve sonuçları hakkında konuştu. Konuşmaya, Bitcoin Cash ABC tarafındaki ağda meydana gelen hash patlamaların BTC ağından kiralandığını veya desteklendiğini belirterek başladı.

NChain CEO’su: “Bu, Bitcoin Cash ABC’yi zafere ulaştırmak için yapıldı.”

Nguyen’e göre bu, Bitcoin Cash ABC’nin desteğini, hard forka kadar geçen günlerde ve haftalarda olduğundan çok daha yüksek bir seviyede desteklemek için yapıldı. Jimmy, nChain’in neden Bitcoin Cash SV’yi destekleme konusunda daha fazla ileriye gitmediğini açıkladı.

Ekip, Bitcoin Cash SV için binlerce petahaş değerinde desteğe erişmesine rağmen, Bitcoin Cash topluluğunun gelecekteki sonuçlarından kaçınmak için onunla birlikte gitmemeye karar verdiler. Nguyen’e göre, toplumun çoğunun sevmediği rakip ağdan bir iki günlüğüne hash hareket etmek ve bunu zafer iddia etmek için kullanmak ikiyüzlülüktür.

Bitcoin Cash (BCH) hard forku  zaman çizgisi

Jimmy Nguyen: “Şu anda Nakamoto Consensus ilk kez test ediliyor.”

Nguyen konuya yönelik şunları söyledi:

BTC ağında BCH’ye geçmek için bu tür bir hash’ın mevcut olmasının nedeni, Bitcoin Core ile savaşması gereken insanların, Bitcoin Cash ağını oluşturmak için ayrılmamış olması ve BTC’nin devam etmesine izin vermesi. Bu mükemmel bir şey. Ama şimdi, birçoğu BCH ağında bir zafer kazandığını iddia etmek için çok şiddetle karşı çıktıkları ağa hash kiralıyorlar.

Anlaşmazlık olduğunda yöneten model hakkında düşünmek önemli. Nakamoto Uzlaşısı, Bitcoin raporunda yazıldığında, sadece bir Bitcoin ağı olması gerekiyordu. Bitcoin Network, büyüsünü ekonomik olarak teşvik eder. Nguyen’e göre, şu anda Nakamoto Consensus ilk kez test ediliyor.

“Satoshi Nakamoto, whitepaper yazıldığı sırada, bunu öngöremedi.”

Nguyen konuya yönelik şunları söyledi:

Satoshi Nakamoto, white paper yazıldığı sırada, aynı hash algoritmayı kullanan bir parçalanmış ağın olacağını öngöremedi. Ve bir CPU’nun fikrine bir oy eşitse, ya da madenci hash rate’i oya eşittir. Eminim ki çoğu mantıklı kişi, sürekli bir yatırım faaliyeti olan kişilerin, kural koymada oy kullanması gerekenler olduğunu kabul etmek için bununla hemfikir olabilirler.

ABC destekçileri, bu hash savaşında kazananlar olduklarını bildirmek için çok çabuk hareket ettiler. BTC hash’ini Bitmain ve diğer kaynaklar tarafından hareket ettiriyorlardı. Ancak, nChain’dan Craig Wright ve Coingeek’den Calvin Ayre ağı destekleyen gerçek ve meşru sürdürülebilir hash elde etmek için alternatif bir yol izlediklerini söyledi.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin