Bitcoin krizde ama daha çok saldırı altındaki bir para birimine benziyor
Bitcoin krizde ama daha çok saldırı altındaki bir para birimine benziyor

Çarpıcı Bitcoin tahmini: Bitcoin fiyatı 1.500 dolara düşebilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin fiyatı yazım sırasında kan kaybetmeye devam ediyor. Lider kripto para birimi şu anda %10 oranında düşüşle 3.440 dolardan işlem görüyor. Bloomberg Intelligence analistlerinden Mike McGlone, Bitcoin için başka bir satış dalgası öngörüyor.

Bitcoin fiyatı kısa vadeli düşüş trendinde hareket etmeye devam ediyor

Bitcoin kısa vadeli düşüş trendinde hareket etmeye devam ediyor.  Uzun vadeli perspektiften bakıldığında kripto para bir ayı trendinde kapana kısılmış gibi görünüyor. Piyasadaki bir trendi tanımlamak için kullanılan Directional Movement Endeksi’ne göre, cari satışlar yılın en orta noktasında kaydedilen çöküşün en güçlü seviyesi oldu. BTC, 9.300 dolardan 6.600 dolara düştü.

Bitcoin fiyat grafiği
Bitcoin fiyat grafiği

Analist Mike McGlone dahil Bloomberg Intelligence uzmanları, bu teknik göstergenin kripto para için daha fazla acıya yol açtığına inanıyor. Bitcoin mevcut seviyesinden %60 daha aşağı düşebilir, başka bir deyişle kripto para 1.500 dolar seviyesine kadar gerileyebilir.

McGlone: “Bitcoin fiyatının düşmesini engellemek için çok az şey var.”

McGlone, yazdığı piyasa notunda konuya yönelik şu açıklamaları yaptı:

Bitcoin fiyatının 1.500 dolarlık sürekli ortalama değere ulaşmasını engellemek için çok az şey var.

Analist yatırımcıların, Bitcoin Cash hard forku sonrasında çıkışa koştuğunu, yıl sonu kapanış vergisinin ise fiyat baskısını artırdığını belirtiyor. Mike McGlone konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

Pazarın 2017 çılgınlığını tersine döndürdüğü klasik psikolojik bir aşamadayız. Hard fork, teknolojinin çok yeni bir şekilde ortaya çıktığını gösteren önemli bir tetikleyiciydi. Birbirini yok etmekle tehdit eden bu riskli karakterlere sahiptiniz ve kurumlar şöyle dedi: “Bir süreliğine bundan uzak durmamız en iyisi olabilir.”

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin