İşte Bitcoin fiyatının yönünü tayin eden 3 gerçekçi tahmin
İşte Bitcoin fiyatının yönünü tayin eden 3 gerçekçi tahmin

Youtube’un en büyük analistinden çok çarpıcı Bitcoin öngörüsü

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Teknik ve temel kripto analisti Nicholas Merten, Bitcoin’in ani ve değişken fiyat hareketlerinden balinaların sorumlu olduğunu söyledi.

Nicholas Merten: “Balinalar, Bitcoin’deki son düşüşten sorumlu.”

YouTube’un en büyük Bitcoin ve kripto para analisti ve yatırımcısı olan Nicholas Merten, bir avuç dolusu balinanın BTC’nin 10.150 dolar üzerindeki yükselişini, kaldıraçlı işlem yaparak yaklaşık 9.400 dolara düşürdüğünü öne sürüyor:

Piyasanın bu yükselişlerini koordine eden ve pazara dökülen birkaç kişi var. Ve aslında onlar size karşı gerçekten rekabet etmiyorlar. Aslında birbirleriyle rekabet etmeye çalışıyorlar. Çünkü gerçekten, herkes bunu yapabilir. Yeterli Bitcoin’iniz varsa, yaptığınız şey, spot piyasayı yönlendirmek ve ardından BitMEX gibi borsalarda marjla işlem yapmak. Bu yüzden, Bitcoin’in fiyatını 600 dolar düşürecek yeterli Bitcoin’im varsa bunu yapabilirim… Bu süreçte biraz kayma olabilir. Örneğin, bu fiyat aralığında sipariş kitabını temizleyerek Bitcoin’imin bir çoğunu satacağım. Ama aslında yapmaya çalıştığım, BitMEX’te kaldıraçla işlem yapmak: 10x kaldıraç yani sermayenin 20 katıyla işlem yapıyorum. Bu yüzden, fiyatı düşürmeye çalışmanın maliyetine katlanabilsem de Bitcoin’i marjla short’luyorum ve bir servet kazanıyor olabilirim.

Analist: “Bart grafikleri balinalarının geldiğini gösteriyor.”

Nicholas Merten, klasik bir balina aktivitesi belirtisi olarak, Bart Simpson’ın başının dış hatlarına benzeyen yukarıdaki Bitcoin adlı Bart grafiğini vurguluyor:

İşte olay şu ki bu Bart grafiklerini elde ettiğimiz zaman, bazen çok hızlı bir şekilde veya bazen birkaç dakika sonra trendde bir değişim yaşadığımızı fark ettiniz mi? Piyasa ve fiyat aşağı kayar. Tam olarak olan bu. Bu balinaların çoğunun birbirlerine karşı rekabet ettiği bir gerçek. Bu yüzden birçoğu bunu yapmayı denemek için 7/24 risk almıyor. Çok büyük pozisyonlarla uğraşıyorlar ve perde arkasında koordine ediyorlar. Bu tür şeyleri yapan seçkin birkaç parti. Kim olduklarını bilmiyorum, ama yaptıkları tam olarak fiyatta gördükleriniz.

Balinaların pazardaki gücüne rağmen, Nicholas Merten uzun vadeli Bitcoin döngüsünü değiştirebileceklerine inanmadığını söyledi:

Kısa vadede bir şeyler yapabilirler. Uzun vadede, perakende veya kurumsal likidite dalgası söz konusu ve daha fazla insan kripto para birimi alanına giriyor. Piyasanın artık daha fazla faydası var, değer deposu, değer aktarımı veya diğer her türlü kullanım yoluyla olsun… Altcoin piyasası aracılığıyla gerçekleşen olaylar önemli değil. Buraya bakmaya odaklandığımız şey ortalamanın en uygun olduğu dönemleri aramak. En azından şu an aradığım şey bu.  Tam olarak bahsettiğim şey şu ki bu aralıktaki herhangi bir şey (7.000 ile 8.500 dolar arası), satın almaya istekli olduğum varlığı gösteriyor.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin