Cardano (ADA) yakında NFT piyasalarını destekleyebilir: Charles Hoskinson
Cardano (ADA) yakında NFT piyasalarını destekleyebilir: Charles Hoskinson

Cardano’ya önümüzdeki ay hard fork geliyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Cardano’nun (ADA) arkasındaki Blockchain firması IOHK’nın kurucu ortağı ve CEO’su Charles Hoskinson, kripto paranın şubat ayı ortasında bir hard fork görmesini beklediğini söyledi.

Cardano hard fork için kritik tarih şubat ortası

17 Ocak’taki bir canlı yayın sırasında Hoskinson, Cardano’nun konsensüs algoritmasının önümüzdeki ay sert bir çatalla yükseltilmesini beklediğini belirtti. Ouroboros Bizantine Hata Toleransı Konsensüs Protokolü’nün (OBFT) şubat ayı ortasında uygulanacağına dair “oldukça yüksek kesinlik” olduğunu söyledi:

Görünüşe göre şubat ayında çok büyük bir ihtimalle OBFT hard forkunun ortaya çıkmasını sağlayacağız. Bu konuda halen değişim ortaklarımızla konuşuyoruz ve bunun için tüm altyapının yeterli ve sıralı oldğundan emin olmak istiyoruz. Altyapı oldukça iyi görünüyor, bu yüzden şubat ayı ortasında bir OBFT hard fork bekliyoruz.

Hoskinson ayrıca canlı yayın sırasında, Daedalus Cardano cüzdan yazılımı ile Ledger donanım cüzdan entegrasyonunun kullanıma hazır hale geldiğini söyledi.

Bu Cardano için yeni bir gelişme değil. Cardano’nun ticari Blockchain kolu Emurgo, menkul kıymet tokeni teklifleri ve borsaları için düzenlemeler geliştirmek üzere bir Blockchain görev gücü oluşturmak için Özbekistan hükümetiyle ortaklık kurdu.

cointelegraph


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin