Cardano'nun uzun vadeli görünümünün fiyat analizi
Cardano'nun uzun vadeli görünümünün fiyat analizi

Cardano’nun uzun vadeli görünümünü ayılar kontrol ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link
  • Ayılar Cardano’nun uzun vadeli görünümünü kontrol ediyor.
  • Analistlere göre, eski talep bölgelerinde satış, şimdiki tedarik bölgeleri ve üç EMA’nın altında oluşan ayı mumları ile iyi bir strateji olarak kabul edilebilir.

Cardano’nun uzun vadeli görünümünün fiyat analizi

ADA/USD paritesi uzun vadeli trend: Ayılar

Tedarik bölgesi: 0,36 ABD doları, 0,38 ABD doları, 0,40 ABD doları

Talep bölgesi: 0,20 ABD doları, 0,18 ABD doları, 0,16 ABD doları

Cardano’nun uzun vadeli görünümü aşağı yönlü. Tabloda, fiyatın aşağı yönlü düşüş baskısına neden olan üç EMA’nın aşağısında çarpı işareti açıkça görülüyor. Güneyde yolculuk 3 Mayıs’ta iki ayı çekiçleri ile başladı. Boğaların fiyatı yükseltme çabaları, başka bir düşüşlü ters çeviricinin ve daha sonra üç uzun ayıran yutucu mumun oluşumuyla reddedildi. Her bir ayı yutmuş mum 12, 26 ve 50 günlük EMA’nın desteğini geçti. Düşüş baskısı o kadar güçlü ki fiyatı düşürdü ve kritik talep bölgelerini 0,40 dolar, 30 dolar ve 0,25 dolar seviyelerinde kırdı.

Cardano'nun uzun vadeli görünümünü ayılar kontrol ediyor
Cardano’nun uzun vadeli görünümünü ayılar kontrol ediyor

Cardano fiyat mücadelesine devam ediyor

Yükselen momentum yavaş yavaş azalırken Cardano’nun güneye doğru ilerlemesi halihazırda devam ediyor. Önümüzdeki hafta, 0,30 dolarlık tedarik bölgesine geri çekilme olasılığı ortaya çıkabilir. Stokastik osilatörün aşırı satım bölgesinde olduğunu ve muhtemelen yukarı doğru momentum için sinyalini artırabildiğini görebildiğimiz için bu olası. Bu, Cardano’nun genel baş ve omuz paternine güzel bir sağ omuz vermek için uzun vadeli senaryoda şekilleniyor. Bu 0,20 dolarlık talep bölgesindeki olası son düşüşün gerçekleşmesinden önce olabilir.

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Cryptoglobe

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin