Cardano’nun haftalık gelişim güncellemeleri raporu
Cardano’nun haftalık gelişim güncellemeleri raporu

Cardano’nun haftalık gelişim güncellemelerine mutlaka bir göz atın!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Cardano (ADA), son zamanlarda, çeşitli projelerin geliştirilmesinde ekibin ilerlemesiyle ilgili bilgileri içeren haftalık güncellemesini açıkladı. Cardano’nun haftalık gelişim güncellemeleri ADA’nın ne kadar geliştiğini gösteriyor.

Cardano’nun haftalık gelişim güncellemeleri raporu

Cardano Vakfı konuya yönelik şunları söyledi:

IOHK’nın haftalık teknik raporu çıktı. Rapor, Cardano projesinin devam eden iş akışlarında kaydedilen ilerlemeyi özetliyor.

Daedalus Cüzdan ve Hardware Cüzdan

IOHK ekibi şu anda Cardao 1.2.1 düzeltme sürümüyle Daedalus 0.10.1 sürümü üzerinde çalışıyor. Maksimum cüzdan sınırı 10’dan 20’ye çıkarıldı. Buna, kullanıcının 20’den fazla cüzdan eklemesine izin vermeyen bir UI mantığı dahil. Bunun haricinde, “Pencere Hakkında” ifadesini ana kullanıcı arayüzünde gösterilen bir yer paylaşımı diyaloğu ile değiştiriyor.

Ayrıca çeşitli kullanıcı dostu özelliklere sahip “ADA  redemption” ekranında çalışıyor. Yeni cüzdan arka tarafıyla Ledger Entegrasyonu da devam ediyor. Donanım cüzdanının “Yeni cüzdan oluştur” işlevi tamamlandı. Bu, donanım cüzdanında yeni adres oluşturmaya ve ADA’yı m-cüzdandan harcamanıza yardımcı olur. Ekip, Daedalus uygulama yükleme hatası dokümantasyonunu paketleme birimi ile başarıyla tamamladı.

Wallet Backend

Ekip cüzdanda yüksek IO trafiği ile ilgili bir araştırma ile birlikte yeni cüzdan özellikleri ve geliştirme oluşturdu. Ekip, birden fazla megabayt  log hattına sahip büyük log’ların önemli hatalara neden olduğunu belirledi.

Ekip, tek bir çift yönlü kanal kullanan veri ve kontrol mesajları için bir inter-nod iletişim protokolünün uygulanmasına başladı.

Araştırma ve Tasarım

Araştırma ve Tasarım ekibi, geliştirilebilirlik konusunu ele alan bir Delegasyon Tasarımı dokümanı üzerinde çalışılıyor.

Goguen

Ekip aynı zamanda akıllı sözleşmeler içerdiğinden son kullanıcıların ve geliştiricilerin ihtiyaçlarını anlamak için çalışıyor. Programlama dilleri, Plutus ve Marlowe iyi ilerliyor. Marlowe analiz aşamasında ve ekip şu anda Plutus için akıllı sözleşmeler modellemesi geliştiriyor.

Testnet

Bulut altyapısı tasarımı ve IELE Testnet için içerik tasarımı başladı.

Cardano’nun haftalık gelişim güncellemelerine mutlaka bir göz atın!
Cardano’nun haftalık gelişim güncellemelerine mutlaka bir göz atın!

Cardano 4 milyar dolarlık piyasa değeriyle şu anda 8. sırada yer alıyor. Cardano yazım sırasında %3 oranında düşüşle 0,15 dolar seviyesinde işlem görüyor. Geçtiğimiz hafta Cardano, %13,8 oranında değer kaybına uğradı.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin