Cardano’nun fiyat yolculuğu ne zaman başlıyor?
Cardano’nun fiyat yolculuğu ne zaman başlıyor?

Cardano’nun fiyat yolculuğu yakında başlayacak!

service service
Share

Share This Post

or copy the link
  • Uzun vadeli görünüm yükselişe devam edildiğini gösteriyor.
  • Analistler talep bölgesi kanalında alım yapılmasını öneriyor.
  • Özellikle analistler boğa mumları oluştuktan sonra üstel hareketli ortalamalar etrafında alıştırma yapılmasını tavsiye ediyor.
  • Veriler Cardano’nun fiyat yolculuğunun yakında başlayacağına işaret ediyor.

Teknik göstergelerle Cardano fiyat analizi

ADA/USD paritesinin uzun vadeli eğilimi: Donuk

Tedarik bölgesi: 0,40 ABD doları, 0,42 ABD doları, 0,44 ABD doları

Talep bölgesi: 0,22 ABD doları, 0,20 ABD doları, 0,18 ABD doları

Cardano’nun uzun vadeli görünümü yükselişe geçti. Bu haftanın açılış fiyatı, geçen haftaki 0,035 dolarlık açılış fiyatına karşı 0,037 dolardır. Bu, daha fazla alıcının, hafta içinde piyasaya gireceği için piyasada bir pozisyon alacağı anlamına geliyor. Cardano şu anda 0,35 dolar seviyelerinden işlem görüyor.

Cardano’nun fiyat yolculuğu yakında başlayacak!
Cardano’nun fiyat yolculuğu yakında başlayacak!

Cardano’nun fiyat yolculuğu ne zaman başlıyor?

Aşağıdaki grafik Cardano’da bir bayrak oluşumunu göstermekte. Bu bayrak oluşumu, yukarı doğru başka bir hareket için hazırlanıyor. Önceki bayraklar, 15, 16, 26 ve 27 Nisan tarihlerindeki grafikte görülebilir. Her biri dürtüsel bir yukarı doğru hareket üretiyor. Böyle bir hamle muhtemelen önümüzdeki hafta görülecek. Fiyat 26 günlük EMA geçişi kapsamında, yani bu hala bir alıcı bölgede olunduğunu gösteriyor.

Stokastik osilatör aşağı dönük. Bu bir piyasa düzeltmesi için gerekli olan geri çekilmelerden kaynaklanmakta. Aşağı doğru bir reddetme büyük olasılık. Grafik bize benzer bir reddetme sağlıyor, bu bağlamda yüzde 50 civarında bir gecikme reddi olasılığı var. Cardano’da şu an satın alma fırsatları var. Çünkü Cardano’nun yolculuğu yakında başlayacak. Uzun vadede 0,42 seviyesine ulaşmadan önce, 0,40 dolarlık tedarik bölgesinin yeniden test edilmesi olası.

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Cryptoglobe

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kar ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin